Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha valaki anorexiás akkor...

Ha valaki anorexiás akkor miért zárkózik el a barátaitól?

Figyelt kérdés
2021. aug. 13. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert a barátok jól lebasznák, hogy egyen rendesen, sőt, keresnének neki professzionális segítséget. Az anorexia meg olyan, hogy abból az érintett - főleg az elején - nem akar meggyógyulni.
2021. aug. 13. 15:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

amit az első ír. fél hogy szekálnák hogy egyen.

ráadásu ha van 'vékony' is a társaságban, akkor ne mszeretné látni mert mindig hozzá hasonlítja magát, rossz neki azt látni hogy az a másik milyen vékony - főleg ha eszik is.

2021. aug. 13. 16:03
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Lehet hogy nem örül neki hogy ilyen állapotba látják
2021. aug. 13. 17:06
 4/7 anonim ***** válasza:
97%
Mind igaz amit elöttem írtak sajnos èn is voltam ebbe nemrèg, de szerencsère mostmár sikerült elèrnem az egèszsègesnek mondható súlyt amiben jól èrzem magam, mèg annyival egèszítenèm ki az elöttem válaszolókat hogy èn azèrt is hanyagoltam a barátokat (söt mèg a családtagokat id)mert nem volt energiám semmihez ezáltal kedvem se nagyon volt ès minden idegesített + attol is fèltem hogy ha elmegyek valahova akkor lesz ott valami kaja
2021. aug. 13. 18:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Általában baráti összejövetelekkor előkerül a nasi, a közös kajálás. Egy anorexiás az alap étkezéseket is megvonja magától, nemhogy plusz ételeket vigyen be.

Zavarja, hogy mindenki eszik, ő meg "nem ehet". Így is egész nap baromi éhes.

2021. aug. 14. 13:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Mert jön a cs.szegetés, jaj, csak ebből egyél, jaj csak abból. Milyen vékony vagy, hová fogysz.

És ez akkor jó, mikor a barátnőd meg 3x annyit eszik mint a haverod és mégis tökvékony mert genetika :D

Gluténérzékenyként mondjuk annyiból más, hogy ugyanúgy nem eszek társaságban étteremben, de akkor azért, mert nem akarok fél délután hányni az esetleges szennyezéstől :(

2021. aug. 15. 19:08
 7/7 anonim ***** válasza:
76%
Én még azért sem jártam, mert betegen is rhadtul szégyelltem mások előtt megjelenni, mert undorodtam attól, hogy kilátszanak a bordáim. Otthon élveztem és jó volt, de társaságban azok a lesajnáló pillantások hát kösz nem.
2021. aug. 15. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!