Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mik az anorexia hosszú távú...

Mik az anorexia hosszú távú tünetei/következményei?

Figyelt kérdés
Miután valaki kigyógyult belőle, lehet bármi baja? Illetve mennyire káros egy anorexiásnak az energiaital fogyasztása? (Heti 1-3)

2021. okt. 30. 09:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem például már nagyon rég nincsen menstruációm, pedig már egy jó ideje egészséges a súlyom. (Lehet, hogy soha nem éehet gyerekem emiatt.) Hajam még mindig hullik, de már nem csomókban.

Az energiaital ugyanannyira káros, mint bárki másra. Ha azzal próbálkozol, hogy majd egy zero Monster jói eltelít, hát el kell keserítselek, hogy csak marja a gyomrod.

2021. okt. 30. 09:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú távú következménye a halál.
2021. okt. 30. 10:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szervi károsodások maradnak, elmaradt növekedés vagy nemi érés sem pótlódik be. Ismerek olyat, aki 12-13évesen anorexiás volt, de még most, 28 évesen, sem jött meg az első menstruációja, mivel leállt a nemi érése.
2021. okt. 30. 12:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Meddőség.
2021. okt. 30. 15:42
 5/6 anonim ***** válasza:
97%
Csontritkulás, szívritmuszavar, alacsony vérnyomás,vérszegénység, menstruációs zavar, meddőség, hormonzavar, szőrösödés, fáradtság/gyengeség, hajhullás, izületi problémák.
2021. okt. 30. 17:22
 6/6 anonim ***** válasza:
94%

Súlyos következményei vannak, és nem szép egy anorexiás. Nekem hullott a hajam, sárga volt a bőröm, fogam a vitamin hánytól, arról még ne beszéljünk hogy testileg úgy éreztem magam mint egy kupac kaki. Hormonális zavarok alakultak ki PCOS, inzulinrezisztencia

Hál isten azóta rendeződött minden, de nekem doki segítsége kellett hogy testileg is jól legyek

2021. nov. 8. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!