Anorexiás lennék? (Többi lent)
Nos, anyám szerint anorexiás vagyok.
18 éves srác vagyok, 178centivel és most jelen állás szerint 77kg-val.
Ugyebár én 2020-ban híztam el, januárban voltak orvosi vizsgálataim, emlékszem ott pulcsistól voltam 74kg, decemberre már 91kg voltam. Ennek oka a helytelen táplálkozás, rengeteget ettem. Júliusban avagy júniusban elkezdtem fogyni, sokkal kevesebbet ettem. 77kg vagyok. Végre jók rám az M-es ruhák, és a nadrágokból sem XL kell hanem már az L-es is kezd rajtam lógni.
A haverjaim nem mondták hogy fogytam, holott mondtam nekik, hogy diétázok. Anyám mondta, és csesztetett miatta. Egy másik ismerősöm mondta még, hogy fogytam.
De viszont ha tükörbe látom magam akkor az egyik tükörbe dagadtnak látom magam, a másikban nem. Az egyik tükör egy igazi tükör, vagy buszmegálló (itt látóm magam jónak, vagyis nem erre kiterek), lépcsőház ajtajának vagy üzletek ablakából való visszaverődéséből kövérnek, és ha ezt meglátom nagyon ideges leszek.
Nem teljesen latom magam jónak, mert van fenekem, és mellém, vagyis nem sima a testem mint az Alfold, vagyis nem olyan nagyok nem lógnak meg semmi, de vannak és látszik ruhán keresztül ha jól megnézem..
Az egyik osztálytársammal összevesztem múlthéten és ledagatozott de szerintem csak azért, mert tudja jól, hogy ez a gyengepontom.
Beszéltem tanárral, mondtam hogy dagadt vagyok, ő azt mondta, hogy tudja hogy én ezt magamhoz mérem, de nem vagyok dagadt.
Képeken keresztül (május vs mostani) látom hogy fogytam, de én nem tudok, ezzel nem vagyok megelégedve.
Hát ez nem anorexia ez maximum egy kialakuló tesképzavar.
Kb hasonló cipőbe járok szóval megértelek.Ha csúfolnak akkor magukkal nincsenek megelégedve sokszor és ezt másra vetítik ki és tudom nehéz megérteni és nem fair de ez van.Biztos nem vagy kövér és ha az is vagy azzal sincs semmi probléma mert magadnak kell megfelelned.
Egyépként éhezteted is magad?
Ja és ha csak írni szeretnél valakinek és elmondani hogy milyen napod volt akkor nekem írhatsz
Kitartás:)
178 centihez a 77 kg idealis. IDEALIS. Lehetsz par kilóval tobb, de lehetsz kevesebb is, attol fugg, hogy szereted magad. Ha te szeretnel, leadhatsz meg par kilot. De ehhez a magassaghoz 70 ala ne menj. Ha akkor is dagadtnak erzed magad, akkor igen, testkep zavarod van. Hozzatennem a feneked merete genetika is lehet. Miert lennel dagadt azért, mert nagy a segged? Tudod te hanyan orulnenek ennek? Akkor is ha fiu vagy.
A mell szinten lehet genetika. Lehetseges hogy 50 kilosan is elore allo melled lenne. Akkor meg fel is akasztanad magad?
Felesleges ilyen faxsagokon ragodni.
Jarj el futni, edzeni, de mellette egyel is.
Akkor én?
Tavaly októberben minden összejött, rengeteg volt a stressz. Akkor voltam 56(!) kg.
Most vagyok 72.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!