Anorexiás lennék?
Testképzavar, betegesen kalóriára kattanás, koplalás és evés utáni bűntudat.
Ha nem is vagy anorexiás, azt ennyiből még nem tudom, valami hozzá igen közel álló evési problémád van, elég komoly, ami miatt csontvázzá akarsz fogyni...
Ezért kellene barátnőmnek könyvet írni, hogy az ilyen lányok szemét felnyissa.
Ő anorexiás volt, kórházba kényszerítették a szülei, mert napi 1 almát is bűntudattal evett meg, és a kórházban kitépte magából a gyomorszondát, mert nem akarta, hogy táplálják.
Na ő megjárta a poklot is. Már egészséges, még mindig megválogatja mit és mennyit eszik, vékony, de nem betegesen sovány.
A Vadaskerbe nyugodtan menj el, ha azt mondod nem vagy beteg, nincs félnivalód. De ha mást mondanak, fogadd el!!!
Közel járhatsz hozzá. Egyenlőre nekem a súlyod nem tűnik olyan vészesnek, én is ennyi kiló vagyok, és csak 1cm-rel alacsonyabb. A csontozatodat és a felépítésedet nem ismerem, de "husi" (mint, ahogy te mondtad) biztos nem vagy.
Viszont el kell gondolkodnod... Normális, hogy az agyam folyton a kalóriákon jár? Normális, hogy fogyni akarok miután egy orvos felszólított ennek ellenkezőjére? Normális, hogy bűntudatom van, ha eszem?
Attól még, hogy úgy érzed a tükörből nem ez köszön vissza rád, még lehetsz anorexiás. Ha sokáig így folytatod elfogysz. Azt állítod csak jól akarsz kinézni. Tudod mi nem szexi? A kiálló csontok. Nem is beszélve az anorexiáról, mert ugye a mentális betegségeket sem szokták igazán vonzónak mondani.
Tudomásul kell venned, lehet, hogy rossz úton haladsz, és el kell fogadnod a segítséget.
Még nem feltétlenül anorexiás,de evészavarod már biztosan van.1000 kalória rettenetesen kevés, a mániás számolgatás sem normális,de a legaggasztóbb a bűntudat : szeirnted egészséges embernek van e bűntudata,ha a legalapvetőbb emberi ösztönét és szükségletét kielégíti ?
A súlyod határeset .. de ha így folytatod hamar kevesebb lesz,leépülsz .
Sajnos tudom,hogy ilyenkor nem hatnak az észérvek,még a tükörben sem a valóságot látja az ember . De még helyrejöhetsz ,ha megérik benned,csak ne túl későn ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!