Anorexiás lennék?
166 cm vagyok.66ról indultam most 59 vagyok.Egy hónap alatt fogytam le.
Már szinte semmit nem merek enni nehogy elrontsam. A hajam hullik,a mensim múltkor fekete volt végig.Anyu direkt hízlalós kajákat csinál és mindig tömni akar,de nem szeretnék mert akkor nagyon szarul érezném magam. Nagyon éhes vagyok sokszor de már végre elértem magamnál hogy nemet tudjak mondani rá mert van ami motiváljon.Anyu elakar rángatni a dokihoz az meg majd jól leolt. Pedig most annyira boldog vagyok....
marha boldog lehetsz, ha baj van a menzeszeddel, állandóan éhes vagy, hullik a hajad és szarul érzed magad, ha enned kell, illetve nem mersz enni...
ahelyett, hogy a lusta segged felemelnéd és sportolnál
Fájó, de igaza van. A koplalás nem megoldás, így csak tönkreteszed magad.
Én 164 centi vagyok, 50 kg. Rámférne pár kiló (küzdök is érte), de nem vagyok egy csontkollekció. 59 kg az nem vészes.
Tessék felhagyni a hülyeséggel, rendesen enni, és elkezdeni sportolni.
Nem azzal van a baj, hogy fogyni akarsz, hanem azzal, AHOGY csinálod.
És anyukád sem tesz jót ezzel neked szerintem, a tömés ugyanolyan rossz.
Inkább üljetek le, és beszéljétek meg, hogy te fogyni szeretnél kicsit, de EGÉSZSÉGESEN, és ehhez kéred az ő segítségét is. Cserébe ígérd meg, hogy tényleg egészségesen, fokozatosan, lassan és mozgással fogsz fogyni, ahogy azt kell.
Akkor neki nem szabad tömnie téged, viszont neked sem szabad éheztetned magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!