Anorexiás vagyok? Pszichológushoz is vittek már de én nem véltem úgy hogy az lennék.
igen, az vagy. ha már ott tartasz, hogy nem mersz enni, akkor ott már tényleg gondok vannak.
ha még magad is tudsz változtatni a dolgokon, akkor nem muszáj a pszichológus.
de ha nem eszel semmit napokig/hónapokig, a szervezeted teljesen leromlik, és bizony belehalhatsz. szal úgy gondolkozzál. napi 3 étkezés kell. mostha lefogytál, és félsz hogy visszahízol, akkor is egyél napi 3szor, de mondjuk több zöldséget/gyümölcsöt, és a szénhidrátokból meg húsból kevesebbet, de annyit legalább, amennyi kell.
am megkérdezhetem hány éves vagy?
Nem koplalni, sportolni!!
Ejnye..
Ha most tudnám, hogy azzal világosíthatlak meg, ahogy régen nekem tették... Neked esnék, azt mondanám, "ide figyelj, kislány (gondolom, lány vagy)! A fiúk utálják a csontvázadat. Undorító egy olyan fiatal lány, akinek lapos a feneke, a melle helyén pedig két pici dudor van. Ha van." Engem akkor a ma már férjem úgy tett helyre 2 év koplalás után, hogy azt mondta, döntsek, de ő egy 40 kilós csontvázzal nem hajlandó együtt élni, és ágyba bújni. Én szépnek láttam magam, ő viszont közölte, hogy rémisztő vagyok. 50 kg voltam, 170 cm, nehéz csontokkal. A testsúlyom 25 %-át veszítettem el, elmaradt a mensesem, és így visszanézve, tényleg undorítóan sovány voltam.
Szerencsére éppen észhez tértem, ma már normális életet élek, gyereket szültem, stb.
Ne légy idióta! Beszélj valakivel, aki nem a BMI indexeddel fog izélgetni, hanem régen ismer és őszintén elmondja a véleményedet. Ne ostoba barát legyen, aki verseng Veled, vagy téves képe van a szép-ről.
De ne is egy idősödő ember, akinek a testképe - korának megfelelően - a szép=húsos, kövér.
Igen, anorexiás vagy, és belehalsz, ha így gondolkodsz.
Tudom, hogy nem egyszerű, de térj magadhoz, tűzz ki magad elé egy súlyhatárt, érd el, sportolj, és tartsd meg. Hidd el, boldogabb leszel. :)))
még valami. A gyomrod összeszűkült. Ne terheld le hirtelen ételekkel, csak szépen óvatosan, sokszor kicsit.
Bár én tepertővel, szalonnával és rendszeres evéssel kezdtem, így is lassan ment. Ma már azért nem eszem ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!