Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Anorexiás lennék?

Anorexiás lennék?

Figyelt kérdés
szeptemberben 168 cm 58 kg voltam.... de mára lefogytam 51 kg-ra... mert diétáztam.Eszek csokit, nassolok is szinte minden nap csak azért számolom h 1700 kcal körül legyen a napom...ha kicsit többet eszek már bűntudatom van..egyből mozgok,és félek az elhízástól, néha fáradékony is vagyok, és csomoszor csak az evésre, azaz az étkezés meg a kalóriák körül jár az agyam:S Ez anorexia?
2012. máj. 13. 21:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de az 1700 az még oké. A durva anorexiások ilyen 300 kcalnál nem esznek többet egy nap... Azt is max salátából meg diétás kólából hozzák össze...
2012. máj. 13. 21:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Ja, és hozzátenném, a bűntudat szerintem teljesen normális, én nem diétázok, de még így is akárhányszor nassolok valamit, eszembe jut hogy hát nem kellene ennyit nassonli...
2012. máj. 13. 21:15
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem szerintem nem. Akkor nem nassolnál, nem ennél csokit. Az anorexiások ennél sokkal kevesebb kcal-t esznek és nem csokiból meg ilyesmiből. Rázza őket a hideg és kevés vizet isznak. Viszont nagyon figyelj oda, mert kialakulhat.

17/L

2012. máj. 13. 21:20
 4/9 anonim ***** válasza:

Ez nem az.

De tudom mit erzel, nagyon sok lany es no erzi ezt.

Meg en is, pedig anya vagyok, rengeteget gondolok egy nap az evesre, hogy jol csinaljam.

Persze a gyerek es a ferj rendesen esznek.

2012. máj. 13. 21:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy még az.

A bűntudat nálam is így van. Ma is megebédeltem: rántott hús krumplival meg salátával. Aztán nem akartam sütit enni, mondom nem kellene. De aztán elvettem egy szeletet, majd még egyet, majd még egyet...Aztán amíg el nem telítődtem addig ettem. Aztán meg az járt a fejemben hogy miért nem gyümölcsöt ettem, és lelkiismeret furdalásom volt.

2012. máj. 13. 21:32
 6/9 anonim válasza:
még nem vagy az, de én is így kezdtem valahogy. Aztán egyre durvább lett, anorexia, majd bulimia is...:S úgyhogy egyél sokszor keveset, semmi képen ne koplalj, egyél amit kívánsz, inkább picivel kisebb adagot, de ne hagyj el semmit. Én ezt tenném, ha visszamehetnék az időben, hogy elkerüljem ezt a szakadékot, amibe beleestem
2012. máj. 14. 16:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Figyu ént napok óta 200kcal alatt eszek. Mégsem vagyok anorexiás, csak ha belegondolok az 1000kcal is rengetegnek hangzik, de néha még a 200 is.. helyette sokat iszok :)
2012. máj. 14. 22:58
 8/9 anonim ***** válasza:
200kcal alatt eszel, de nem vagy anorexiás. Aha, gratulálok. :D
2012. máj. 15. 00:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy az.
2012. jún. 30. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!