Kép alapján lenne még miből fogyjak?
Illetve valaki meg tudná mondani, hogy milyen kategóriájú ez az alkat? Mindig almának mondtam magamat.
"Miért kellene nekem azért megdöglenem, mert jobb testem van, mint a kérdezőnek? :D"
Meg nézném én az a jobb testet.
Ha tényleg jobb akkor bocsánatot kérek itt mindenki elött. De kétlem hogy jobb lenne (a hét közelít akkor). Így meg mindenki a saját lovát dícséri
Szegény kérdező, micsoda komment háború alakult ki :D :D
Nekem egy hozzáfűzni valóm lenne: a nem tetszést, kritikát is meg lehet fogalmazni normális stílusban. Általában nem az szokott a gond lenni, ha valamiben nem értenek egyet az emberek, hanem ha képtelenek ezt kultúrált formában kifejezni, és inkább sértő, lefitymáló, arcoskodó modort vesznek fel.
Kérdező: őszintén, nem igazán látni rendesen az alakodat a képen :) De az biztos, hogy komoly gond nincs vele. Nem vagy kövér, se alaktalan. Ha jól érzed magad, akkor szuper! A testzsír százalék, és a forma igazából attól függ, hogy neked mi az elvárásod magaddal szemben. De amúgy, fogalmunk nincs, milyen testzsír százalékon vagy, az ennyit takaró ruhában nem fog látszani :) Ha az alakodat szeretnéd formálni, akkor én javasolnék némi súlyzós erősítést combra, fenékre. Hangsúlyosabbá tudod tenni a derekadat. A futással is össze lehet egyeztetni, rövidebb sprintek, egymás közt minimális pihenővel. Ez képes segíteni, mivel teljes erőbedobással csinálod, rövid ideig, ami az izmosodáshoz megfelelő stimuláció. De ez persze csak tipp, ha neked így megfelel a formád, vagy szimplán csak máshogy szeretsz futni, akkor tegyél rá. Sokkal jobb, ha azt csinálod, amit szeretsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!