Kép alapján lenne még miből fogyjak?
Figyelt kérdés
Illetve valaki meg tudná mondani, hogy milyen kategóriájú ez az alkat? Mindig almának mondtam magamat.
2021. júl. 23. 23:14
32/54 anonim válasza:
Ma 10:30
"A hülye póz miatt nem lehet látni jól az arányokat. De az biztos, hogy nincs derekad, melled se sok."
Nincs semmi melle?
Mond te vak vagy?
Ez minimum "D"-s legalább. Még így ruhán keresztül is jól látszik.
A csípője is szép formás. A derekához szépen aránylik
33/54 anonim válasza:
Ha vegre ilyen lennek (en hizni akarok) fuzoznek egy kis sport mellett :)
35/54 anonim válasza:
Jobban megnéztem a képet. "B"-sek vagy "C"-sek azok a mellek. Az emlékeimben nagyobbnak tűntek. Előző vagyok
36/54 anonim válasza:
De jó hogy közbe be írtak.
32- és 35 hosszászólás az enyém. Meg még néhány az elejéből
37/54 Catelar válasza:
A hasadbol meg jo sokat le kellene adni,az “uszogumik” is eleg nagyok a csipodon. Egy kis kitartassal meg kehet jo alakod. Na meg a korodtol is fugg mert ha 40-en tul vagy akkor ez igy elfogadhato.
38/54 anonim válasza:
Jó alakja van.
Ez a homok óra típus
39/54 Catelar válasza:
Nem ertem miert lettem lepontozva…oszinte voltam.
A kerdezo valoszinuleg azert tette fel a kerdest merr szeretne fogyni,azaz rajott,hogy van rajta folosleg es nem azert,hogy kezdjuk itten amitani,hogy tokeletes az alakja.
40/54 anonim válasza:
Nőként mondom, hogy nem csak az a szép, akin egy gramm zsír nincs. Ha jól érzed magad és ezt az alakot könnyen, kvázi folyamatos diétázás nélkül tudod tartani, akkor szerintem rendben van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!