Miért nem bírok fogyni?
167 cm vagyok és 100 kg már 8 éve.
Rendszeresen biciklizek, túrázok.
Napi 2 alkalommal eszek: délben és 17-19 óra között.
Ekkor 600-800 kalóriát.
Azaz napi átlagosan 1500 kalóriát viszek be.
Tudom, mindjárt jön a “ez lehetetlen, nem vagy tisztában a kalóriákkal stb..” de mivel ténylegesen ez a helyzet áll fenn évek óta, így nem fogok mást írni…
Sportolni nem sportolok, viszont gondoltam rá, hogy 30 kg túlsúly mellett rohdtul kellene valamit.
Anno súlyzóztam, de abbahagytam, mert helyette biciklizni kezdtem, de mióta a városunkban meggyarapodott a forgalom, így nem szívesen teszem azt az utóbbi időszakban.
Azon gondolkodom, van-e egyáltalán értelme súlyzóznom (más reményem nincsen) hogyha fogyni nem is, de legalább valamit bírjak formásodni, vagy az anyagcserémmel valami “jót tenni”?
Voltam dokinál, betegségem jelenleg nincsen. (Volt extrém magas prolaktin szintem 14 éves koromban a stressz miatt, akkor szedtem magamra 55 kiló súlyfelesleget, amiből közel 30-at leadtam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!