Konditeremben hogy birok fogyni?
Lehet hogy kicsit rosszul tettem fel a kérdést!
Hétfőtől kondi terembe fogok járni és fogyni szeretnék főgéppen! Biciklizést és esetleg de a térdem miatt a futást nem annyira szeretném! 188cm vagyok 995 kg Nem hűjas vagy valami csak egy kis plusz! 10 kg-t szeretnék lefogyni és azt észre vettem amikor multkor voltam kondi teremben hogy a biciklizéstől ömlött rólam a víz, akkor azzal jól birok fogyni is ugye?
És ha valamennyi lement akkor parkourhoz való izmokat szeretném erősíteni, csak a karomban nincs erő szóval tricepsz és bicepszet szeretném főképpen edzeni!
Valami más edzésterv, étkezési terv kell hozzá? Mit egyek, mit ne?
Döntsd el mit akarsz,
Egyszerre fogyni, és izmot építeni nem lehet.
Te döntesz. Izmos szeretnél lenni-->tömegnövelés
Szálkás--->diéta. A kettő együtt nem megy. A diéta mellé mehet valami mozgás, de önmagában az izzadás csak vízvesztés, zsírhoz semmi köze.
95 kg! bocsánat!
Akkor szálkásítani akarok! De akkor mi van ha az izzadtságom nagyon zsíros! Akkor is csak vizet vesztettem? Hogy fogyhatok le akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!