Konditeremben milyen gépek jók ha a combomról és a hasamról, melből szeretnék fogyni nagyon sokat? (kb 40kg ot) Mennyi ideig tart annyit leadni?
Futógéppel mindenképp fogyhatsz,hasizom gépek ilyenek.
Rubint Réka,Bíró Ica, ezek a tornavideók jók és még a netről is letöltheted őket.
A szobabicikli is jó a lábat jól erősíti,
esetleg még a jóga is,mert alakformáló.
Kocogni járj el, vagy nordic walkingozz. Gyorsabban fogsz fogyni, mint a konditeremben.
Kezdd ezzel: [link]
BICIKLI! <mármint, helyesírás
És nem létezik célzott zsírégetés, célszerű a nagyobb izomcsoportokat megmozgatni, fehérjedúsan étkezni, és beiktatni aerob edzéseket is.
Minden mást el tud mondani egy jó személyi edző, érdemes lenne költeni rá.
A konditeremhez nem tudok hozzászólni, de oda nem gyúrni mennek az emberek? (: Meg szerintem mérföldekkel jobb lenne valami mozgást találnod, ami jól megizzaszt, felviszi a pulzusod. Ingyenes és nem rabol el ennyi időt.(futás, úszás, gyors séta, bicikli, csak szeresd az a lényeg)
Gondolom kezdő vagy dvd téren, ezért enyhébbeket csinálj:
Norbi - Kiképzés (a szöveg benne szerintem nagy lökést ad, bár én meguntam hamar, mert túl edzett voltam hozzá) Fitness Kickbox 2
Czanik Balázs - Capueira aerobik 1.
Leslie Sansone azért jó, mert a 12 perces edzéstől a 44 percesig szinte minden van, így nincs kifogás, hogy nincs időd edzeni:)
Vagy inkább válogass kedvedre:
Ja, és heti max 1 kiló!
Lagzi Lajcsi is azért szedi vissza, mert 50 kilót adott le 9 hónap alatt, és hát jojózik... Igazából 1 év szerintem leadni.
Táplálkozáshoz csak ennyit:
Sok sikert!
Kezd ezzel,kiegészítve az edzés végén szobabicajoz is.Heti 1 kiló fogyás az ideális.Diéta alatt,meg ne erőltesd a gyümölcsöt,max edzés előtt pár alma mehet.
Elős nagy fogyásom konditeremben történt, sajnos utánna megint elszaladt velem a ló... de már fogyok...
Konditerem első sorba nem futunk!!!! 50perc erőltetett gyaloglás a futógépen, sok barom ír itt mindent, de 80kg felett a tartós futás tönkre teszi a térdizületeket!!!
Utánna csak minden nagyobb izomcsoportot átmozgatsz és kész is vagy 1,5 órát edzettem konditerembe heti 3-4 alkalommal és akkor 1hónap alatt fogytam 15kg-ot. Nem kellenek csodaszerek!
De ha konditerembe mész, ingyen és bérmentve adnak tanácsot az edzők, mivel oda nem hülyéket ültetnek a pultba!, simán megkérded, és még segíteni is fog pár gyakorlatnál! Annyi a lényeg, hogy erőltetett gyaloglást csinálj mindenképp legalább 50 percig, és ne csalj közbe csak akkora dőlésszöggel csináld meg sebességgel amit bírsz, persze közben is lehet állítani, így könnyen rádszabható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!