Kép alapján lenne még miből fogyjak?
Figyelt kérdés
Illetve valaki meg tudná mondani, hogy milyen kategóriájú ez az alkat? Mindig almának mondtam magamat.
2021. júl. 23. 23:14
11/54 anonim válasza:
Gondolom vannak férfiak, akiknek nem tetszett az, hogy náluk már izmosabbak a lányok, vagy a sok "lány" gurult be, mert nem veszi észre magán a túlzott testedzést. Elég is az a 28%, az igazságért bármit..
12/54 A kérdező kommentje:
Elég komolyan futok. A kardió nem arról híres, hogy annyi izmot felpakol rád.
2021. júl. 24. 06:18
13/54 anonim válasza:
Kérdező, nőként mondom, hogy teljesen rendben van az alakod, főleg, hogy még futsz is.
A sok pasikának üzenem, hogy mozgásban az élet, ez az egészséges életmód egyik kulcseleme. Egy kis izomtól nem lesz senki se férfias. Akinek nem tetszenek ezek, ne nézze.
Az ízlés mindenkinél mást jelent.
14/54 anonim válasza:
Jesszus, dehogy kéne fogynod!
A fél karom odaadnám egy ilyen alakért.
Nagyon csinos vagy!
15/54 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van az alakod.
17/54 anonim válasza:
Inkább az edzésnek álljál neki. Tudom, így kényelmesebb ha nem zabálsz, meg salátákkal tömöd magad, de te magad is láthatod, hogy punnyadt lettél, valószínűleg a bőröd is lóg a hasadon lefele. 2 vagy 3 év edzés napi 1 órában valami hülye konditerembe, ami tele van nagyképű tinikkel, azt jó lesz az.
18/54 A kérdező kommentje:
Egy év alatt 3000+km-t futottam, minden vagyok, csak nem punnyadt, az emberek 90 százalékánál jobb az állóképességem. Az más kérdés, hogy a kardió jellegű futás pont, hogy az izomzat elvesztésével jár.
2021. júl. 24. 09:36
19/54 anonim válasza:
Látod kérdező?
Itt meg írják neked hogy löttyedt vagy. (Egyébként nem vagy az).
Úgyhogy erről ennyit
Mármint az edzésről meg az alakodról.
Azt azért el árulod hogy hány éves testhez párosul ez a külső?
20/54 anonim válasza:
Nem értem miért kell ilyen kitekeredett social media pózba vágnod magad?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!