Kép alapján lenne még miből fogyjak?
Illetve valaki meg tudná mondani, hogy milyen kategóriájú ez az alkat? Mindig almának mondtam magamat.
A hülye póz miatt nem lehet látni jól az arányokat. De az biztos, hogy nincs derekad, melled se sok.
A hasad plöttyedt, szerintem a feneked is. A futkosás nem épít kerek, kemény feneket, max. ha atléta vagy.
Fogynod nem kell, de olyan semmilyen vagy, nem figyelemfelkeltő a tested.
Nő vagyok és sok nő ilyen, nyugi!
25 vagyok.
Azért álltam ilyen pózban mert a ruhát akartam fotózni frontálisan és más pózokban kitakart az otromba nagy telefonom.
Utolsó, tudom, hogy nem figyelemreméltó, de nem is ez a cél. :) A kérdés, hogy dolgozzak-e a testzsírszázalékomon, ezt értettem fogyás alatt. A futás miatt a testizmon csak korlátozottan tudok módosítani. Így marad a zsír.
Szia!
Szerintem nincs rossz alakod egyáltalán,ezt én mint nő mondom.Nem olyan hangsúlyos a derékvonalad azt látom de az genetika nagyrészt tehát azon módosítani lehetetlen.
Ha kicsit formásodni szeretnél akkor heti 2 kondi nem fog ártani és egyáltalán nem leszel kigyúrt annyitól és melette ha futsz is mikor nincs kondi napod az úgy nagyon jó.Meg lesz az eredménye ha így csinálod meglátod.
Kérdező!
Semmi gond nincs az alakoddal. Gondolom akik irogatnak, hogy löttyedt a tested azok valami 80+ kg súlycsoportban induló csatakancák lehetnek és itt élik ki magukat.
Nem kell 80+ kg csatakancának lenni, hogy lássa az ember a petyhüdtséget a hasán és feltételezze a fenekén.
Én 59 kg vagyok, de kondizom és 2 gyerek után sem ilyen kis semmilyen az alakom.
Ez alkati dolog. Ő sport nélküli oszlop én sportoló homokóra.
Genetika. Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!