Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok?

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés

Már nagyon kétségbe vagyok esve.

75 kg vagyok es 162 cm. Nő.

Nagyjából 1400-1500-1600 kcal-teszem egy nap. Ha kiszamolom is kb ennyire jön ki. Semmi olyat nem eszem amit ne lehetne sőt már tejterméket.

Heti 3-4 sportolok súlyzós edzés+aerob meg néha HIIT. Amúgy régóta sportolok.

Irodában dolgozom tehát akkor nem nagyon mozgok de pl ebédszünetbe is elmegyek inkább egy 20-30 percet sétálni.

Tudom hogy az ember akkor fogy ha kalóriadeficitben van. De én kb abban kell hogy legyen. Nem iszom udítőt se semmi, nem viszek be plusz kalóriát.

Fogynom nyilván kell. Pajzsmirigyet ilyesmit tavaly nyáron nézték, nem volt vele baj.

Akkor miert nem megy lejjebb a mérleg?

Az izmaim talán(!!) Jobban látszódnak v egyre jobban de már nem tusom hol rontom el.

2021. jún. 29. 17:57
1 2 3
 21/27 Alllien válasza:
"Folyton éhes lennék" Szenvedés nélkül semmit nem kapsz meg. Tereld el a figyelmedet. Ne foglalkozz vele. Ha arra koncentrálsz milyen éhes vagyok buktad. Zene - fórum - egyszerre. Film. Barátok. Bár az nem mindig ok mert zabálni fognak előtted plusz meg is kínálnak. :-) Le kell magad foglalni és arra gondolni ennek is vége lesz. Jó trükk ha nem halmozod egymásra a napokat egyet egynek élsz meg. Igy elkerülöd "Úr Isten már mióta éhezem."
2021. júl. 16. 12:18
 22/27 Alllien válasza:
Sajnos a zsírégetés onnantól indul, hogy éhezel kellemetlen az edzés mert a saját zsírodból nyered az energiát az fáj. Elfogyott az energiád. Na onnantól indul a fogyás. A legbrutálabb fogyást úgy éred el ha nekiállsz éhgyomorra edzeni. Fájni fog de hatásosabb sokkal már ha zsírt akarsz égetni.
2021. júl. 16. 12:24
 23/27 Alllien válasza:
Az a helyzet, hogy a leírtak alapján Te nem vagy kövér. Onnantól meg kín szenvedés a zsírégetés.
2021. júl. 16. 12:49
 24/27 A kérdező kommentje:

#23 Hát nem folyok szét de túlsúlyos vagyok.

Izmos de van ott felelseg is bőven. Kb 10-15 kg.

75 kg 162 cmhez sok lassuk be:D

2021. júl. 16. 14:09
 25/27 anonim ***** válasza:
Már leírták, de sajnos az van, hogy nem vagy kalóriadeficitben, Jól csinálsz mindent, értesz is hozzá, de sajnos még kevesebb kalória kell. PCOS-el sokkal nehezebb fogyni, de nem lehetetlen. Próbáld meg napi 200 kalóriával csökkenteni a bevitelt és nézd meg mi történik pár hét alatt.
2021. júl. 16. 18:09
 26/27 A kérdező kommentje:

#25 szóval 1500öt csökkentsem meg 200-al?

Amúgy evek óta olvasgatok a témaban rendszeresen, nezek videókat szóval minden elméleti dolog megvan.

Csak valahogy a gyakorlatban nem jött össze igazán.

2021. júl. 16. 18:35
 27/27 anonim ***** válasza:
60%
igen, az a helyzet, hogy igen. nem szívesen ajánlok ilyesmit, nem vagyok híve a minimális evésnek. így távolról nehéz is konkrétan segíteni. de talán talán lehetséges, hogy mégse 1500 az, és akkor nem csökkented olyan vészesen. csak próbáld ki. ha nem érzed vele jól magad, akkor térj vissza az előzőhöz, és akkor nem tudom mi a megoldás. de én először ezzel próbálkoznék
2021. júl. 16. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!