Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segitseg nem tudom miert nem...

Segitseg nem tudom miert nem fogyok, sot hizok?

Figyelt kérdés

Szoval par honapja voltam 66 kg, azota ugye nyari szunet lett, ezert elkezdtem dolgozni. A munkam fizikai munka (lepcsohaz takaritas, altalaban 4,5 emeletesek, vodor vizzel maszok fel allandoan szoval azert megizzadok elegge, bar mostmar jol birom), nem mondanam hogy azota többet eszek, igaz monstansag annyira nem figyelek arra mit eszek, de szerintem boven benne vagyok 1500 kaloriaba, kenyeret egyebkent nem is fogyasztok.

Nem veszem eszre hogy hiztam volna, lehetseges hogy az izom miatt mentem fel 69re?

Tudnatok segíteni? Most lefogom adni a munkat annyira hogy heti 2 nap megyek csak, (egyébként 9 lepcsohazat takaritok) es arra gondoltam megyek biciklizni, mert van itt a közelben bicikliút. Mondjuk heti 3x 1-1,5 orat. Ennyit amugyis siman biciklizek,csak mostanság a vizsgaidoszak miatt nem volt kivel mennem.

Etkezesrol annyi hogy nem igazan eszek se tesztat/pekarut, max nagyon ritkan, csokit sem, igazabol az etkezeseim inkabb főzött etelekbol allnak vagy zabkasabol ilyesmibol. Nem értem miert nem fogyok. Tobb edzes segitene?

Nalam a kaloriaszamolas amugy egyaltalan nem jott be. Hiaba ettem kevesebbet, vagy nem is tudom mennyivel kene kevesebbet enni, de sajnos nem fogyok.

2021. jún. 15. 19:29
 1/1 anonim ***** válasza:
54%

Valóban lwhet izmosodtál kicsikét és azért ment fejebb a mérleg. Ezért javasolják inkább a merőszalagot meg a szemmértéket. Azon jobban lehet látni hogy hova ment, és micsoda.

(De én pl 65 kilóról kezdtem fogyni, lementem 56-ra, és amióta kondizok megint vagyok 59-61, de meg se közelíti a kinézetem a régit. Tűnök vagy 56-nak, és izmos vagyok. Szóval igen, lehet hogy csak az izom miatt ment feljebb a mutató)

2021. jún. 16. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!