Segìtsetek! Dièta mellett mièrt nem fogyok?
Vagy stagnàlsz ami kell a testnek a regeneràlódàshoz és természetes jelenség, vagy sok lesz a szénhidràt.
Èn a cht mindenképp 100 alatt tartom, 70-90 körül nagyrészt. Heti max 1x megy 100 közelébe de van hogy egyszer sem. Túl pedig soha nem lépem. Így fogyok màrcius 1 óta.
Ezt a genetika marhaságot hagyjuk már. Ez csak kifogás. Amúgy nem a kalóriát kell csökkenteni, hanem többet mozogni. Nyilván gyerek mellett nincs annyi energia, nehéz megoldani, de a lehetőségekhez képest meg kell tenni a maximumot, meg hát a pajzsmirigy problémáid hiába vannak gyógyszerrel karban tartva, attól még hatással lehetnek a testsúlyodra.
Ha PM alulműködésed van akkor tuti IR-es is vagy, esetleg PCO ha női hormonokkal gond van, ez mind külön is hízást okoz, együtt meg BUMM.:(
Sajnos...
Jó endokrinologus+dietetikus.
A CH ne legyen több 100-nál, de kalóriában 1600 sőt 2000 is belefér! Ha mozogsz eleget. Lehet túl kevés a kaja és azért belassult az anyagcseréd + a fent említett okok.
Na meg van akinek évekig tart vissza nyerni a súlyát.
Kérdező. Nekem is vannak hormonális problémáim. Soroljam? PM alulműködés, PCOS, Inzulinrezisztencia. NEM szedek gyógyszereket, mert 2 választásom volt. Vagy szedem őket, és többségében végigszenvedem az életem (durva mellékhatások), vagy életmódot váltok.
Mára már tudom hogyan kell enni, így nem okoz problémát a fogyás ezen betegségekkel sem. Ugyanis az ember az, amit megeszik.
Március 1 óta 6,7kg mínusz.
Ne kalóriaszámolgatással meg koplalással próbálkozz. A titok az alacsony szénhidrátbevitel. Én 70-100gramm között tartom, 100at ritkán érem el, hetente talán egyszer, de nem mindig. Emellett nem kell éhezni, enni kell rendesen fehérjét, és növelni kell a zsírbevitelt. Nekem személy szerint ez jött be. Ha gondolod, próbáld meg.
A kalóriabázis segít a tápanyagok figyelésénél, és ajánlom, hogy vigyél fel saját recepteket, azzal számolj. Én ahogy váltottam-és főztem, szépen teszem fel, beírogatom a saját kajáimat. Úgy a legbiztosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!