Napi 1 kupica pálinka + 1 doboz sör belefér fogyózás mellett?
3: Akkor ilyen alapon az is alkoholista, aki heti egy sört vagy pohár bort megiszik, mert be van épülve azA életébe, elvégre rendszeresen fogyasztja. Vagyis Mo. lakosságának több, mint a fele. De nem erről szól a kérdés.
A sörről hallani és olvasni, hogy nem annyira hízlal, mint sokan mondják. Ezért is kérdezem.
Az a baj, hogy még mindig nem a kérdésre válaszoltok. Nem azt kérdeztem, hogy alkoholizmus-e, hanem hogy a fogyást mennyire gátolja. És még egyszer, a diszlexiások és szövegértéssel küzdők kedvéért: Nem feltétlen napi szinten fogyasztanám.
Kajakra, már azon gondolkozom, ha kérdésem van bármilyen témában, lehet jobb lenne inkább valami külföldi oldalra átszokni, és ott feltenni. Itt már a legszimplább kérdéseknél is megjelennek a beszólogató, vitaprovokáló, konzervatív gondokkodású beszűkültek. Magyar mentalitás ugyebár.
Néhányan meg úgy csináltok, mintha kb. azt kérdeztem volna, hogy a fogyózás mellett belefér-e napi 2 deci whiskey meg egy karton sör. Akkor még érthető is lenne.
De bárhogy is nézzük, egy normális, szokványos kérdést tettem fel, amire 90%-ban értelmetlen, provokatív válaszok jöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!