Most akkor mi van a földimogyoroval? Ilyen etrend mellett belefer napi 10-12 szem?
Van, aki ugye nem támogatja a hüvelyesek fogyasztását, de ettől eltekintve (amihez nem értek, de szerintem nem ettől leszek beteg) én a világon nem látok benne semmi problémát. De ez sok mindentől függ. Ha a kalóriakeretedbe befér s neked jó, miért ne ehetnél akár 10-12 dekát is? A te napodban viszont nagyon kevés kalória lehet, jó, ha eszel még valamit, az olajos magvak segíthetnek. Viszont lövésem nincs a kalóriaigényedről.
A reggelit kivéve viszonylag szénhidrátszegény is az étrended, ahhoz is nagyon passzol az olajos mag.
Szerintem pedig ez nagyon kevés zsiradék: száraz húsok és pár szem földimogyi... Remélem, teszel legalább a salátádra egy kis hidegen sajtolt olajat...
Lehet, hogy nemsokára a csirkemellet is utálni fogod, kéne egy kis változatosság. Szerintem nyugodtan ehetnél más húsféléket is.
Kalóriában biztosan beleférne az a kis mogyoró, de miért nem eszel valami értékesebb diófélét vagy magot? Az ára miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!