Mi az istenért nem fogyok?
Szia, én is hasonló cipőben jártam! Nekem dietetikus segített, ő írt elő egy személyre szabott diétát, ami bevált és napi 1.5 sport mellett közel 6 kiló lejött rólam
Szerintem te is keress fel egyet, lehet az segítene! Ja és semmiképp ne éheztesd magad!!
1 vagy mégsem eszel keveset és csak így érzed (mérni kellene a kacalt, makrókat)
2 egészségügyi probléma miatt nem megy, pl pajzsmirigy, orvoshoz kellene menni
Először is menj el egy kivizsgálásra, mert lehet pajzsmirigy problémával küzdesz. (Egy ismerősöm, 2 éve napi 10 km fut, figyel az étkezésre és így is csak 10 kilót tudott leszenvedni magáról a két év után.)
Másodszorra pedig, ha teljesen egészséges vagy, akkor én is a dietetikust ajánlom. Hisz elképzelhető, hogy csomó rejtett kalória van az ételedben, Azt hiheted, hogy milyen keveset eszel és mégis magas kalóriatartalomra jöhet ki. Mindenképp hatalmas segítség lehet egy szakember tanácsa
Ha lehet egy tippem látatlanban:
Nem eszel elég szénhidrátot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!