Miért nem fogyok még így se? Többi lent.
5 kg ilyen kevés súlynál igenis eredmény. A legrosszabb dolgot teszed, amit tehet az ember egy rossz diéta mellé még a rosszul szerzett eredményt sem értékeled.
Mivel éhezéssel fogysz, ami lemegy az sem látványos és esztétikus. Ha még 5 kilót leadsz sem lesz olyan szép mint, amit sporttal és megfelelő étrenddel lehet elérni. Anno az osztályunkban volt egy lány, akit nagyon sokat csúfoltunk a súlya miatt. Egyik nyár után úgy jött vissza suliba, hogy kb a legjobb csaj lett az osztályban. Nyáron eljárt kondiba és segítettek ott neki mit egyen (mondjuk utána akkora arca lett az új kondis barátaitól, hogy nem lehetett elviselni, de ez más téma).. mi meg a barátnőimmel kb azt csináltuk amit te, hogy legyen bikini alakunk.. tippelhetsz ki tartotta meg a súlyát... nem mi.. ő azóta is baromi szép nő, én meg kb 25 éves koromig ingáztam a súlyommal és csak most 30 évesen vagyok elégedett magammal miután 3 éve életmódot váltottam. Mert ez a titok.
Úgy kell élni, ami egészséges és tartható. Ezek az éhezésekkel csak azt éred el, hogy skinnyfat leszel és mivel tarthatatlan vissza is hízod és kezdheted előlről fél év múlva, közben meg mindenkivel még össze is fogsz veszni miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!