Miért nem fogyok még így se? Többi lent.
Figyelt kérdés
Kb 2-3 hónapja alig eszem valamit, minden nap törekszem a minimumra volt már hogy el is ájultam emiatt, de nem fogytam annyit amennyit szerettem volna. Mit csináltam rosszul? Nagyon szeretnék lefogyni. 16/L2021. jún. 17. 08:31
21/26 A kérdező kommentje:
Csak vékony és szép akarok lenni, szerintem sokan vannak így vele és sokan csinálják ugyan ezt, ez normális
2021. jún. 18. 14:44
22/26 anonim válasza:
Francokat normális. Elájulni normális szerinted? Mégis hol van rajtad túlsúly? A belső szerveidben? Máshol már nem nagyon. Amit te csinálsz, az aktív önpusztítás és betegség. Ha szerencséd van, hamarosan valaki észreveszi és kórházba kerülsz. Rossz esetben meg leállhatnak a szerveid és belehalhatsz. Már az induló 55 kg-od sem "vékony és szép" hanem egészségtelenül sovány. 60 kg fölött lennél igazán csinos.
23/26 anonim válasza:
Biztos a modell típus miatt. Azok olyan gebék. Ahogy vonaglanak a kifutón. De elárulok egy nagy titkot. Nem vonzó. Ezeket mindenféle ratyi találja ki. Azoknak nem jön be a normális nőiesség. A fiús alkatra buknak, mert melegek mint az izzó cserépkályha ajtó. Normális hetero faszinak nem tetszik. A kifutó mellett is rózsaszín sálas ratyik ülnek. Hetero nem is néz ilyeneket. A sok kis pi*tsa meg azt hiszi az a szexy, a trendi. Hát rohadtul nem az. Kell a francnak.
24/26 A kérdező kommentje:
Nem másoknak hanem magamnak szeretnék tetszeni
2021. jún. 18. 17:51
25/26 anonim válasza:
"175 cm magasságban a túlzott vékonyság 55 kg, az anorexia 50 kg vagy annál kevesebb." olvasgass:
26/26 Alllien válasza:
Jaja. Apám neked izom kell nem -zsír
175 centi 50 kiló. Te most vagy hülyéskedsz. Vagy beteg vagy és sajnos a legrosszabb helyen. Mert egy lábat még le lehet amputálni. Agyat nem.. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!