Miért nem fogyok még így se? Többi lent.
Figyelt kérdés
Kb 2-3 hónapja alig eszem valamit, minden nap törekszem a minimumra volt már hogy el is ájultam emiatt, de nem fogytam annyit amennyit szerettem volna. Mit csináltam rosszul? Nagyon szeretnék lefogyni. 16/L2021. jún. 17. 08:31
11/26 anonim válasza:
65kg nak kellene lenned, kb az az ideális. Csontokból nehéz bomba alakot formálni
12/26 anonim válasza:
Mégis hány kilóra szeretnél fogyni, ha az ötven még túl sok neked?
13/26 A kérdező kommentje:
A célom 45 körül lenne
2021. jún. 17. 20:17
14/26 anonim válasza:
Remélem, hogy csak troll vagy. Ha nem, jó önpusztítást.
15/26 anonim válasza:
Azért nem tudsz fogyni, mert nincs miből. A csontjaid, és a belső szerveid nem tudod kisebbre csinálni.
Az anorexia komoly betegség, kérj a szüleidtől segítséget, mert így kórházba fogsz kerülni.
16/26 anonim válasza:
17/26 A kérdező kommentje:
A szüleimet nem igazán érdekli mit csinálok
2021. jún. 18. 11:07
18/26 anonim válasza:
A te korodban ezt sokan kijelentik, de ez általában nincs így. Nagyszülő, nagynéni, tanár, iskola pszichológus, barátnő, bárki akiben megbízol segíthet.
19/26 A kérdező kommentje:
De nincs szükségem segítségre
2021. jún. 18. 13:21
20/26 anonim válasza:
19-es Hogyne lenne, minden, amit csinálsz a tested lerombolásával, az segítség kérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!