Miért nem fogyok?
Nevetségesen keveset eszek, de azért nem éhezek. Bicajozok, sétálok, nem eszek cukros, zsíros kajákat. Tisztában vagyok az alapokkal, szerintem mindent jól csinálok. Vagy mégse, mert hetek alatt egy dekát se fogytam. Zöldség, gyümölcs, sok víz, este 5-6 után semmi. És az istennek se mozdul a súlyom. Annyi izmot azért nem szedtem fel, h kompenzálja a súlyomat. Vajon mit csinálok rosszul? Tippek, ötletek?
45/f, 184 cm/105 kg.
Igen, mindenhol ezt sulykolják az emberekbe, de ez nem igaz, nem csak a kalória számít:) Persze van aki tud fogyni úgy is, ha csak az össz kcalt csökkenti, de nem mindenki.
Jobban ásd bele magad abba, hogy pontosan mit eszel, milyen tápanyagból mennyit. A gyümölcs se ördögtől való, de attól még cukor. Nem érdemes túlzásba vinni.
Sok oka lehet annak, hogy nem fogysz.
Nálam például a tápanyagok aránya volt a probléma. Addig ameddig a szénhidrátbevitelem sok, vagy közepes mértékű volt, nem fogytam egy grammot sem. Pedig kalóriában nem ettem sokat.
Nem az a megoldás, hogy élhetetlen szintre viszed le az energiabevitelt. Azt úgyse lehet sokáig csinálni, csak ha szeretsz szenvedni.
Mióta a szénhidrátbevitelem alacsony, a zsír és a fehérje pedig magas, azóta fogyok szépen, és még csak nem is éhezek. Sokkal jobban is érzem magam így minden szempontból. Ja és csak szólok, hogy az este 6 után nem evés baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!