Fogyókúrázó nők, nektek sikerült mellből is fogyni? Miért nem fogyok mellből is?
Már leadtam több mint 20 kilót, de ami a legjobban zavar magamon, azok a melleim. Mert aránytalanul nagyok a testemhez viszonyítva. Minden másból úgy tűnik, hogy fogytam. Has, láb, fenék, de a melleim ugyanakkorák maradtak. Ezellen mit tudok tenni? Van külön torna, ami segítene fogyni onnan is? Vagy egyszerűen genetika, és nincs már mit tenni?
Köszi a segítséget előre is: egy 24 éves nő.
Nem úgy kell képzelni, hogy vonzóan nagyok lennének, hanem túlságosan nagyok. Illetve a szüleimnek és a nővéremnek sem ilyen, csak nekem már 14-15 éves korom óta. Persze attól lehet genetika, de engem iszonyatosan zavar, ha tovább fogynék és akkor is ilyen maradna. Mert ez nem a szexi kategória, hanem a fújj, és mindig önbizalomhiányos voltam emiatt, takargatom nagyon bő pulcsikkal, hogy ne bámuljanak az emberek. Szóval tényleg nagyon zavar engem, és tennék érte bámmit a műtéten kívül, hogy változtassak, csak nem akar összejönni sehogy sem.
Sry, hogy ennyit hozzáírtam, csak magyarázom, hogy hogy is van ez lényegében.
Nem azért bámulnak mert kinéznek és fújjognak rá, hanem mert szokatlan, esetleg egyeseknek tetszik is. Ezt mondjuk úgy már tisztázhattad volna magadban.
Másrészt meg valószínű, hogy onnan fogsz fogyni utoljára. Tehát onnan csak akkor indul meg a fogyás, ha már máshonnan kb semmit nem tudsz leadni. Kardió segíthet.
Szia
nekem nincsenek túl nagy melleim, C kosár, de én is szeretnék fogyni belőle, nem szeretem. ahogy az első is írta, szerintem is onnan fog utoljára lemenni, kardiózz sokat, hátha! sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!