Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok?

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés

Számolom a kalóriákat(800-1000-1200, az aktivitási tol függ), van hogy alig tudok enni egy nap mert nincs étvágyam a meleg miatt. Kb 2 hónapja van így, mozgas van bőven. Nem nasizok, nem eszek szemét kajákat igazából csak zöldségek, sovány hús, néha rizs, bulgur, quinoa amit megeszek. 90 kiló vagyok de nem megy lejjebb...

tanácsokat szeretnék kérni és nem kioktatást, régen gimiben híztam 80 kiló ig utána le is adtam kb 60 ra. Akkor sikerült sport nélkül most meg azzal sem.

Szedtem gyógyszert ami okozhatta viszont azóta váltottunk az orvosom javaslatára. ( nem fogamzásgátló)

Kezdek elkeseredni.. a párom 2 hónap múlva jön haza és megbeszéltük hogy fogyózunk mindketten.. neki megy nekem nem és félek hogy csalódást fogok okozni..

24/L

2021. jún. 29. 14:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem a te hibád, ha tényleg ennyit eszel és 90 kilóról indulsz és még mozogsz is, fogynod kéne. Orvosnál voltál? Kialakulhatott valamilyen anyagcserezavar, pajzsmirigyprobléma, ilyesmi, és az okozza a problémát. Ha kiderül, mi a gond, megfelelően kezelik vagy speciális diétát írnak elő és le fogsz tudni fogyni. A háziorvoshoz fordulj, mondd el, mi a helyzet, be kell hogy utaljon vizsgálatokra. Ez nem is csak a fogyás miatt fontos, az egészségedet is károsítja, ha a problémák kezeletlenül maradnak.
2021. jún. 29. 15:01
 2/3 anonim ***** válasza:
73%
1200 kcal alatt koplalásnak számít és elkezd raktározni a szervezeted, ez is lehet a probléma. Próbálj meg több kalóriát bevinni (1400-1500) mert ekkora súlyhoz ez nagyon kevés amit most eszel. Remélem sikerülni fog. :)
2021. jún. 29. 16:20
 3/3 anonim ***** válasza:
50%

Nincs olyan, hogy raktározás, maximum lelassult (alkalmazkodott) anyagcsere, de ennyi kalóriával ember nincs a Földön, aki ne fogyna.

szóval vagy nem ennyit eszel valójában vagy mondjuk nem zsír van rajtad, hanem pl. ödéma.

2021. jún. 29. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!