Fogyhatok 3 hónap alatt kb 15 kg-t?
Figyelt kérdés
162cm vagyok és most olyan 65kg körül vagyok. A végső cél majd olyan 45kg lenne de tudom hogy az nyárra nem túl reális. Igazából június közepére vagy július elejére szeretnék olyan 50kg körül lenni. A kalóriákkal szerintem nálam nincs baj, általában 1000 körül van max 1100 inkább azon fogok változtatni hogy ez miből van mert most nem eszek túl egészségesen. Most annyi még a hátrány hogy edzőterembe nem tudok menni szóval itthon tudok csak edzeni és nincs túl nagy helyen sehol. Úgy terveztem hogy napi 1 max 2 órát edzenék. Így elérhetem nyárra a 50kg-t? Vagy inkább csak az 55 lenne reális ilyen rövid idő alatt? Amúgy a hasam egész lapos, inkább a combomon van a felesleg.2021. márc. 15. 04:10
31/45 A kérdező kommentje:
Sulinál nekem a készülődés mellett nincs időm enni, és út közben boltba menni se, nálunk meg a büfében csak péksütiket lehet venni. Most mondjuk hogy lassan fél éve online oktatás van lenne időm akár órák közben is enni de igazából már csak megszokásból nem eszek.
2021. márc. 15. 12:39
32/45 anonim válasza:
Egyszerűen saját magad fogalmaztad meg a bajod okát! A hízás és emellett a rossz közérzet oka a táplálkozásod, amit most folytatsz! Az összes tünetednek ez az oka!
33/45 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem tartom rossznak a közérzetem de köszönöm
2021. márc. 15. 16:26
34/45 anonim válasza:
Te írtad, hogy nem tudsz enni ilyenkor meg olyankor és ezt-azt. Nagyon egészségtelenül táplálkozol. Tele lehetsz ásványianyag, vitamin egyéb hiánnyal. Ennek következménye a súlyod és egyéb tünetek, amit elcsöpögtettél úgy, hogy észre sem vetted. Beszélj valakivel a közeledben aki ért ehhez.
35/45 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem eszek túl egészségesen de a legtöbb dolgot nem eszem meg. Húsok közül a csirkemell az egyetlen amit megeszek, főzelékeket sem eszem meg, levesből is kb 5 fajta van amit megeszek, a tejtermékeket sem szeretem szóval elég kevés dologból tudok válogatni. Nyáron voltam vérvételen akkor talán 4 vagy 5 csillagom lett ami nem is olyan rossz
2021. márc. 15. 16:56
36/45 anonim válasza:
Az emberi szervezet nagyon sokáig képes tűrni a mostoha körülményeket, főleg amíg tini vagy, de ez nem marad örökre így. Miért étkezel szándékosan úgy, mintha valami utolsó afrikai diktatúrában élnél? Ez nagyon meg fogja bosszúlni magát.
37/45 anonim válasza:
Nem eszek túl egészségesen?! Pfff
38/45 anonim válasza:
Azt képzeld el magad előtt,hogy az én 98 éves nagymamám volt 45kg zörgő csontokkal.
39/45 anonim válasza:
Én egyszer voltam már 105 kg,és neki fogtam magamtól a fogyókúrának aztán az volt a fogyókúrában a lényeg,hogy nem ettem csak ittam és 1 hónap alatt ment le nekem 27kg. Ha jól csinálod a fogyókúrát,és nem eszel csak iszol akár egy hónap alatt lefogyhatsz akár 20 kilót is,de akkor a kaját casak nézni szabad enni nem csak inni mert azt mondják a tudósok is,hogy éhen meg lehet lenni 90 napig is ,de ital nélkül ha 3 napig nem iszol már cserepesik a szád,és amikor leakarod szedni a szádról cserepet az fájdalmas. ezért inni muszály,de étel nélkül meg lehet lenni 90 napig is.
40/45 anonim válasza:
"Nyáron voltam vérvételen akkor talán 4 vagy 5 csillagom lett ami nem is olyan rossz"
De rossz, főleg, hogy még fiatal vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!