Fogyhatok 3 hónap alatt kb 15 kg-t?
Figyelt kérdés
162cm vagyok és most olyan 65kg körül vagyok. A végső cél majd olyan 45kg lenne de tudom hogy az nyárra nem túl reális. Igazából június közepére vagy július elejére szeretnék olyan 50kg körül lenni. A kalóriákkal szerintem nálam nincs baj, általában 1000 körül van max 1100 inkább azon fogok változtatni hogy ez miből van mert most nem eszek túl egészségesen. Most annyi még a hátrány hogy edzőterembe nem tudok menni szóval itthon tudok csak edzeni és nincs túl nagy helyen sehol. Úgy terveztem hogy napi 1 max 2 órát edzenék. Így elérhetem nyárra a 50kg-t? Vagy inkább csak az 55 lenne reális ilyen rövid idő alatt? Amúgy a hasam egész lapos, inkább a combomon van a felesleg.2021. márc. 15. 04:10
2/45 A kérdező kommentje:
Szerintem egyáltalán nem kevés az én magasságomhoz.
2021. márc. 15. 06:11
3/45 anonim válasza:
A 45 szerintem is kevés, ne akarj annyi lenni. Ha el is érnéd, nem tudnád tartani, visszajön a duplája, annak, amit leadtál. A kitűzött kalória is kevés, alapanyagcsere alá sosem szabad menni, nagyon sokat tudsz vele ártani a szervezetednek.
4/45 A kérdező kommentje:
A kalória az nem lenne új kb 2 éve ennyit eszek, már hozzászokott a szervezetem de ennél kevesebb kalóriát gondolom nem kéne ennem.
2021. márc. 15. 06:26
5/45 anonim válasza:
De, nagyon kevés ennyi a magasságodhoz, bőven jó, ha 50-nél megállsz. Az az utolsó 5 kg a normalis menstruációd záloga, ne csináld ki a szervezeted.
6/45 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik azoknak az alakja akik kb ennyi centivel annyi kilók, vékony de még nem a túl vékony kategória szerintem.
2021. márc. 15. 06:43
7/45 anonim válasza:
Reálisan nézve, 3 hónap kb 12 hét. Heti 0.5-0.7 kg fogyás megfelelő diétával és edzéssel elérhető, úgy hogy meg a szervezetedet nem teszed tönkre. Ezek alapján ennyi idő alatt az ésszerű cél 56.6kg (nem állítom hogy ennél nem lehet több, viszont az már egyáltalán nem egészséges, főleg hosszabb távon.) Ami tömeget írtál az már igen csak verseny kategória, ekkora magasságnál kb az összes vizet kihajtva (persze nem természetes úton), ami csak ideig óráig tart. Nőként pedig ez extrán veszélyes, ahogy azt fent is leírtak. Neked a 163cm-hez az ideális testsúlyod 55 kg (57-51kg) de ez persze testalkat függő is.
8/45 A kérdező kommentje:
Kb ilyen alakot szeretnék mint ami a videóban lévő lánynak van (Bocsánat hogy tiktok link de az instagramján nincs kint olyan képe ahol jól látszik az alakja)
2021. márc. 15. 08:08
9/45 anonim válasza:
Nagyon nehezen fogsz fogyni, a tested ellenkezni fog. A tested nem hülye, tudja számára mi az ideális súly, addig viszonylag könnyen engedi a fogyást, de utána bekeményít és vészüzemmódba kapcsol. Nem érdeke, hogy alultáplált legyen egy furán gondolkodó agy miatt. Én mindezt tapasztaltam, 3 hónap alatt 120-ról 90-re fogytam és onnan már nem nagyon megy, persze nem is akarom.
10/45 anonim válasza:
Fú amúgy ez a tiktokos csak kb. 9 évesnek néz ki, egyáltalán nem vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!