Fogyhatok 3 hónap alatt kb 15 kg-t?
Szia! A célod nem igazán reális. 15 kiló három hónap alatt nagyon gyors, pláne, hogy nincs is nagy felesleged. A 45 kiló nálad egészségtelen. 158-160 cm/45 kg voltam, mikor egészséges voltam. De nem találtam magam elég vékonynak, ezért elkezdtem fogyókúrázni. Anorexiás lettem, 34 kilóval. Most vagy 161 cm/ 41-42 kg.
Kihullott a fél hajam, megszűnt a menzeszem.
Szerintem ne vidd túlzába a fogyókúrát.
Havonta 2 kg fogyást javaslok. Ha ennél gyorsabban fogysz, jó eséllyel jelentős mennyiségű izmot vesztesz, és esetleg más kellemetlen tüneteket is tapasztalsz majd, például hajhullást. Napi 1200 kalóriát javaslok. Figyeld a fogyásod, és ha nem 1,5-2 kg havonta, akkor korrigáld a napi kalóriamennyiséget!
162 centihez a 45 kilót én is kevésnek találom. Ha természetednél fogva nagyon vékony testalkatú vagy, akkor (és csak akkor) normális ez a testsúly, egyébként egészségtelenül kevés.
Az 50 kilós célt egészséges tempóval valamikor novemberben és január között fogod elérni. Nyárra nem, de már akkor is látható lesz a változás.
Tegnapi napom:
Reggelizni nem szoktam
Ebéd:
125g Spagetti durum száraztészta - 450kcal
Egy teáskanál olívaolaj a tésztára - 50kcal
Vacsora:
Kb 120g fehér kenyér - 320kcal
Vaj - kb 80kcal
Nasi:
1db Túró Rudi (30g) - 107kcal
Összesen: 1007kcal
Reggelizni soha nem szoktam. Ebédelni általában délután olyan 3-4 között szoktam, hétvégén eszek levest is, hétköznap általában csak valami egyszerűbb főételt. Vacsorázni olyan 7-8 körül szoktam általában 2-3 szelet kenyér, kifli, zsömle vagy hasonlók és ezeket mindig csak simán vajjal eszem. Nasit nem szoktam minden nap enni általában heti 1-2x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!