Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyhatok 3 hónap alatt kb 15...

Fogyhatok 3 hónap alatt kb 15 kg-t?

Figyelt kérdés
162cm vagyok és most olyan 65kg körül vagyok. A végső cél majd olyan 45kg lenne de tudom hogy az nyárra nem túl reális. Igazából június közepére vagy július elejére szeretnék olyan 50kg körül lenni. A kalóriákkal szerintem nálam nincs baj, általában 1000 körül van max 1100 inkább azon fogok változtatni hogy ez miből van mert most nem eszek túl egészségesen. Most annyi még a hátrány hogy edzőterembe nem tudok menni szóval itthon tudok csak edzeni és nincs túl nagy helyen sehol. Úgy terveztem hogy napi 1 max 2 órát edzenék. Így elérhetem nyárra a 50kg-t? Vagy inkább csak az 55 lenne reális ilyen rövid idő alatt? Amúgy a hasam egész lapos, inkább a combomon van a felesleg.

2021. márc. 15. 04:10
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
95%
Soha ne fogsz úgy kinézni mint az a lány, mert nem vagy ázsiai. Tök más a két rassz testfelépítése.
2021. márc. 15. 08:29
 12/45 anonim ***** válasza:
95%
Mi a fontosabb, az egészséged vagy hogy netes celebekre hasonlíts? Ez 14 év fölött már nem kéne, hogy kérdés legyen...
2021. márc. 15. 08:30
 13/45 A kérdező kommentje:
Sok osztálytársam is ugyanilyen magassággal 50kg alatt van, nem celebekre akarok hasonlítani csak gondoltam mutatok egy példát és őt találtam meg először, amúgy nem is követem.
2021. márc. 15. 08:36
 14/45 anonim ***** válasza:
95%
Próbáld meg elfogadni magad. Fogyhatsz egy tíz kilót kb, de soha nem fogsz úgy kinézni mint az osztálytársaid vagy bárki más, akihez hasonlítani akarsz, mert te te vagy. Nem tudom milyen az alap alkatod, de ha széles a csípőd pl, azon nem fogsz tudni változtatni.
2021. márc. 15. 08:51
 15/45 anonim ***** válasza:
95%

Szia! A célod nem igazán reális. 15 kiló három hónap alatt nagyon gyors, pláne, hogy nincs is nagy felesleged. A 45 kiló nálad egészségtelen. 158-160 cm/45 kg voltam, mikor egészséges voltam. De nem találtam magam elég vékonynak, ezért elkezdtem fogyókúrázni. Anorexiás lettem, 34 kilóval. Most vagy 161 cm/ 41-42 kg.

Kihullott a fél hajam, megszűnt a menzeszem.

Szerintem ne vidd túlzába a fogyókúrát.

2021. márc. 15. 08:52
 16/45 anonim ***** válasza:
54%

Havonta 2 kg fogyást javaslok. Ha ennél gyorsabban fogysz, jó eséllyel jelentős mennyiségű izmot vesztesz, és esetleg más kellemetlen tüneteket is tapasztalsz majd, például hajhullást. Napi 1200 kalóriát javaslok. Figyeld a fogyásod, és ha nem 1,5-2 kg havonta, akkor korrigáld a napi kalóriamennyiséget!

162 centihez a 45 kilót én is kevésnek találom. Ha természetednél fogva nagyon vékony testalkatú vagy, akkor (és csak akkor) normális ez a testsúly, egyébként egészségtelenül kevés.

Az 50 kilós célt egészséges tempóval valamikor novemberben és január között fogod elérni. Nyárra nem, de már akkor is látható lesz a változás.

2021. márc. 15. 08:58
 17/45 anonim ***** válasza:
100%
Az a lényeg, hogy jól nézz ki, nem az, hogy hány kiló vagy. Ahhoz, hogy jól nézz ki, formás legyél, izom kell. Az izom pedig nehezebb, mint a zsír. Ezért butaság x súlyt kitűzni célnak, mert nem az számít. Ha szép formás tested lesz 52 kilóval is, akkor minek akarsz 45 lenni? Miért mindenki a súlyra görcsöl rá? Az emberek látni fogják, hogy milyen az alakod, mázsázó viszont nem lesz senkinél az utcán.
2021. márc. 15. 09:31
 18/45 anonim ***** válasza:
Általában miket szoktál enni egy nap?
2021. márc. 15. 10:15
 19/45 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rossz vége lesz,a tested le fog épülni,én 70kg ról fogytam le 35re mert csúfoltak,és én a férfi nemhez tartozom. Mostmár 60vagyok és sokkal jobb így.-
2021. márc. 15. 10:38
 20/45 A kérdező kommentje:

Tegnapi napom:

Reggelizni nem szoktam

Ebéd:

125g Spagetti durum száraztészta - 450kcal

Egy teáskanál olívaolaj a tésztára - 50kcal

Vacsora:

Kb 120g fehér kenyér - 320kcal

Vaj - kb 80kcal

Nasi:

1db Túró Rudi (30g) - 107kcal

Összesen: 1007kcal

Reggelizni soha nem szoktam. Ebédelni általában délután olyan 3-4 között szoktam, hétvégén eszek levest is, hétköznap általában csak valami egyszerűbb főételt. Vacsorázni olyan 7-8 körül szoktam általában 2-3 szelet kenyér, kifli, zsömle vagy hasonlók és ezeket mindig csak simán vajjal eszem. Nasit nem szoktam minden nap enni általában heti 1-2x.

2021. márc. 15. 10:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!