Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan küzditek le az alvás...

Hogyan küzditek le az alvás előtti éhséget?

Figyelt kérdés

Induló súly: 110

Jelenleg: 104.4

25/L 174 cm

3 hete fogyókúrázom

Oké, szóval volt az életemben egy traumatikis eset, ami után hozzányúltam az egyetlen dologhoz, ami vigasztalt: az ételhez.

Így sikerült ezt a vállalhatatlan súlyt elérni. Viszont újévi fogadalom, hogy lefogyok,és egészséges leszek és most valóban komolyan veszem.

Lelkileg rendberaktam magam, most a testem jön.

1500 kalória körül igyekszem enni egy nap, napi 4 étkezéssel (reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora)

Egy héten 3-4 alkalommal otthon YouTube-ról kb. 1 órás fitness edzéseket csinálok (súllyal illetve anélkül)

Nem szeretnék egészségtelenül fogyni, nem baj, ha kicsit lassabban megy a dolog.

Egész nap elégnek érzem az ételek mennyiségét, el is telít, viszont éjjel egyszerűen nem tudok elaludni az éhségtől.

Azt hozzá kell tenni, hogy alapvetően az életmódom olyan volt, hogy egész nap nem ettem semmit, mert én valamiért nem érzek éhséget nap közben, és vacsorára általában valami full laktató kaját ettem, majd valami rágcsa mellé még.

Ez az éhség érzet el fog múlni? Egyszerűen kialvatlan vagyok, mert forgolódom az éhségtől.

Próbáltam ilyenkor vizet inni, egy almát enni, de nem nagyon használ.

Bármilyen hasznos tipp?

2021. márc. 14. 00:55
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Újabb update, hogy senki ne adja fel az életmódváltást, ha esetleg megtalálja ezt a kérdést:

Februárban kezdtem: 110 kg

Augusztus vége: 88,3 kg

Cél súly jövő nyárig: 70 kg

2021. aug. 28. 17:43
 22/22 anonim ***** válasza:
Gratulálok, ez nagyon szép eredmény, csak így tovább, sok sikert!
2021. aug. 28. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!