Délutáni alvás és diéta?
Nem, ha csak nem vagy alvajáró, és nem etted ki a hűtőt. 😃
Csak vicceltem, nem ezen fog múlni a diétád sikeressége, ne aggódj.
Köszönöm a válaszokat! ☺
Igen, sajnos én is gondoltam erre. 1300 kalórián vagyok napi 1 óra intenzív biciklizés mellett. 05:40-nél nem bírok tovább aludni sem az éhség érzése miatt.
Ha állandóan éhes vagy, akkor biztosan nem eszel eleget, vagy nem a jó ételeket. Ha nő vagy, napi 14,7 * testsúlyod + 496 kcalt kell megenned minimum a szerveid működéséhez, tehát mintha kb egész nap aludnál. Ennél diéta alatt sem szabad kevesebbet enni. (Én ezt pl az elején nem tudtam és akkoriban rengeteget aludtam és hirtelen több egészségügyi bajom lett, mint elhízottan). A súly fenntartásához kb a fent kiszámolt érték kb 1,2-1,3 szorosa kell, ha nem vagy csak keveset sportolsz. Ha ez a két érték között eszel, akkor fogsz egészségesen fogyni. Szerintem próbáld meg kicsit növelni a kalóriabeviteled, és sikerülhet többet egyben aludni, a délutániról meg - főleg ha zavar - fokozatosan le tudsz szokni
(3dik voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!