Délutános műszak után mikor értek haza ? Mit szoktatok csinálni és kb. mikor tértek nyugovóra ?
Figyelt kérdés
2020. júl. 30. 01:13
1/6 anonim válasza:
Szia
Mivel foglalkozol ,hogy több műszakba is dolgozol,csak nem orvos vagy esetleg ápolonó?
Anyu például jogász ,én meg korházba dolgozom.
2/6 anonim válasza:
Én kb 22:20-ra erek haza. Zuhanyzok, elszívok egy cigit , fogat mosok. Lefekszem , tévézek kb fel órát utána alszom. Fel 12 körül alszom el nb
3/6 anonim válasza:
De tényleg mivel foglalkoztok ,hogy ilyen későn értek haza.
Én ilyen kesőn ki se merek menni az utcára
4/6 anonim válasza:
Pl a gyári munkások is dolgoznak így, sőt kapaszkodj meg, még éjszaka is. 3 műszakban nyomják. De nagyon sok más munka is van ahol pl kell járni 14-22-ig tartó műszakban is.
6/6 anonim válasza:
Raktárosként hazaérve 22:50 körül kb. az egyetlen lényeges ami hátramarad alvásig az a sörözés szokott lenni
Kell a hidradtáció, és hogy lenyugtasson éjszakára.
Vannak esetek amikor megy a pc game hajnalig, de legtöbbször inkább sör, fürdés, netezés, kis kajálás (rágcsa) fogmosás és egyebek aztán alvás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!