Elég alvás nélkül hogy tudnék mégis fogyni?
Sziasztok! Diétaba kezdtem szeptember elsején, mindent betartok, szénhidrát-fehérje-zsír egyensúly rendben van, 1100-1200 kalóriát fogyasztok egy nap és heti ketszer-háromszor edzek, kB egy óra kardiót. Minden nap legalább két és fél litert, de inkább többet. A súlyom viszont mégsem megy lefelé.
Azt mondták, az lehet az oka, hogy nem alszok eleget. Sajnos munka és egyetem miatt tényleg nem tudok sokat aludni, a 4 vagy 5 óra az átlag, a 6 óra alvás már ritka és "luxus".
Szerintetek ez állhat a háttérben? Ha igen, hogy tudnék több alvás nélkül mégis fogyni?
Állhat, igen. Én is éltem ilyen életmódot, és nem csak az edzés nem ment, hanem sok más problémát is okozott. Hosszú távon is rettenetesen egészségtelen.
Ne arra hajts, hogy napi 4 óra alvással tudj fogyni, hanem arra, hogy normálisan kialudd magad. Este 10 és reggel 6 között gondolom nem jársz se egyetemre, se dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!