Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elég alvás nélkül hogy tudnék...

Elég alvás nélkül hogy tudnék mégis fogyni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Diétaba kezdtem szeptember elsején, mindent betartok, szénhidrát-fehérje-zsír egyensúly rendben van, 1100-1200 kalóriát fogyasztok egy nap és heti ketszer-háromszor edzek, kB egy óra kardiót. Minden nap legalább két és fél litert, de inkább többet. A súlyom viszont mégsem megy lefelé.

Azt mondták, az lehet az oka, hogy nem alszok eleget. Sajnos munka és egyetem miatt tényleg nem tudok sokat aludni, a 4 vagy 5 óra az átlag, a 6 óra alvás már ritka és "luxus".

Szerintetek ez állhat a háttérben? Ha igen, hogy tudnék több alvás nélkül mégis fogyni?

2019. szept. 21. 10:49
 1/2 anonim ***** válasza:
93%
Hiába "luxus" neked, akkor is mindent meg kellene tenned a több alvásért, mert ez nagyon egészségromboló, ne csak a súlyoddal törődj.
2019. szept. 21. 12:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Állhat, igen. Én is éltem ilyen életmódot, és nem csak az edzés nem ment, hanem sok más problémát is okozott. Hosszú távon is rettenetesen egészségtelen.

Ne arra hajts, hogy napi 4 óra alvással tudj fogyni, hanem arra, hogy normálisan kialudd magad. Este 10 és reggel 6 között gondolom nem jársz se egyetemre, se dolgozni.

2019. szept. 21. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!