Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan küzditek le az alvás...

Hogyan küzditek le az alvás előtti éhséget?

Figyelt kérdés

Induló súly: 110

Jelenleg: 104.4

25/L 174 cm

3 hete fogyókúrázom

Oké, szóval volt az életemben egy traumatikis eset, ami után hozzányúltam az egyetlen dologhoz, ami vigasztalt: az ételhez.

Így sikerült ezt a vállalhatatlan súlyt elérni. Viszont újévi fogadalom, hogy lefogyok,és egészséges leszek és most valóban komolyan veszem.

Lelkileg rendberaktam magam, most a testem jön.

1500 kalória körül igyekszem enni egy nap, napi 4 étkezéssel (reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora)

Egy héten 3-4 alkalommal otthon YouTube-ról kb. 1 órás fitness edzéseket csinálok (súllyal illetve anélkül)

Nem szeretnék egészségtelenül fogyni, nem baj, ha kicsit lassabban megy a dolog.

Egész nap elégnek érzem az ételek mennyiségét, el is telít, viszont éjjel egyszerűen nem tudok elaludni az éhségtől.

Azt hozzá kell tenni, hogy alapvetően az életmódom olyan volt, hogy egész nap nem ettem semmit, mert én valamiért nem érzek éhséget nap közben, és vacsorára általában valami full laktató kaját ettem, majd valami rágcsa mellé még.

Ez az éhség érzet el fog múlni? Egyszerűen kialvatlan vagyok, mert forgolódom az éhségtől.

Próbáltam ilyenkor vizet inni, egy almát enni, de nem nagyon használ.

Bármilyen hasznos tipp?

2021. márc. 14. 00:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
98%

Told el az étkezések idejét. Ha arra van ráállva a szervezeted, hogy este viszel be főleg kalóriát, akkor persze, hogy hiányolja.

Reggeli helyett kezd tízóraival a napot, így mind a négy étkezés tolódik. Nyilván ne pont lefekvés előtt egyél, egy-két órával előtte legyen az utolsó, de ez az "este hat után nem eszünk" divat már rég a múlté.

2021. márc. 14. 01:19
 2/22 anonim ***** válasza:
97%
Én is este evős típus voltam mindig is. Most is este eszem talán a legtöbbet, 2 kitétellel: 1. előtte edzek, 2. nem eszem már komolyabb szénhidrátot. Hús, hal, tojás, meg sok zöldség. Utána pedig 100 gr sovány túró kikeverve édesítőszerrel, kis citromlével, hogy a desszert-érzés meglegyen. 50 kilót fogytam eddig.
2021. márc. 14. 06:28
 3/22 anonim ***** válasza:
90%
Márpedig akármit is mondasz, ez a kalória neked extrém módon kevés. Magas vagy, és nagy a túlsúlyod is. Méghozzá lassú fogyás... ezzel a kalóriamennyiséggel éhezteted a szervezeted és rengeteg fof visszajonni a leadott kilókból. Én 10 centivel alacsonyabb és 50 kilóval könnyebb voltam, és így fogytam 1600 kalóriával.
2021. márc. 14. 07:13
 4/22 anonim ***** válasza:
az a Méghozzá Méghogy akart lenni.
2021. márc. 14. 07:15
 5/22 anonim ***** válasza:
58%

Ilyen súlyhoz az 1500 kcal koplalás, nem csoda, ha éhes vagy, illetve így nem fogod bírni pár hétnél tovább.

Ehhez a magassághoz-súlyhoz 2000 kcal kell csak az életben maradáshoz, azaz amikor csak fekszel és létezel. Fogyáshoz meg legalább 2300 kcal kellene ahhoz, hogy ne tedd magad tönkre.

2021. márc. 14. 07:56
 6/22 anonim válasza:
95%
Én általában evéssel szoktam lekűzdeni, bármiféle éhséget.
2021. márc. 14. 09:13
 7/22 anonim válasza:
64%
Takarózz be kezdj el valami sorozatot/fimet nézni és egyszerűen légy lusta kaját csinálni
2021. márc. 14. 09:28
 8/22 anonim ***** válasza:
47%

(Érdekes, hogy ilyeneket írtok, hasonló alkat vagyok, mint a kérdező, talán kicsit dagibb is, és engem pl lecsszett az orvosom, hogy mi az, hogy 1500 kalóriát eszek, az rohadt sok, azzal nem fogok fogyni sehova.)

Egyébként létezik olyan diéta is, mikor a nap egy bizonyos szakában eszik valaki, akkor viszi be az összes kalóriát, aztán a maradék időben meg semmit. Bár nem tudom, ez neked mennyire válna be.

2021. márc. 14. 09:55
 9/22 anonim ***** válasza:
59%
8-as: az orvosod vagy hülye vagy csak semmi fogalma sincs a fogyásról!
2021. márc. 14. 10:50
 10/22 anonim ***** válasza:
97%

Én is este evős típus vagyok, úgy tudok aludni ha teljesen tele vagyok.

Az étkezések közül vacsira eszem a legtöbbet, nehezebb ételeket amik lehúznak, de én se szénhidrátokat hanem pl. Hús.

Reggelire és ebédre én könnyebb dolgokat eszek, így napközben nem terhel le és tudok edzeni,tevékenykedni

2021. márc. 14. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!