Hétfőn méretkezés a suliba és nagyon félek hogy kinevetnek a többiek! Mit csináljak hogy pár kg lemenjen rólam? Tudom hogy víz de nem baj csak pár kg távozzon
Aha. Tehát szerinted ha van egy dagi gyerek, aki az iskolai méricskélésre letűr magáról 2-3 kilót, és mondjuk csak 79 kiló lesz, nem pedig 82, akkor nem fogják csúfolni...
Ez merő képzelgés.
Sokakon nem látszik 😃 Csonti nevű cicámon sem látszik, hogy 7,5 kg, csak mert vastag, erős a csontozata és feszes, tömör az izomzata 😻 De különben kint az egész bordája, csípője 😶
Te is mondhatnád, hogy az csak az izom 😁
34 neked nagyon nincs szövegértésed már ne haragudj. Nyilván nem oszt nem szoroz 2-3kg... istenem, ki mondott ilyet?? Nem is biztattam ilyenre, azt írtam le, hogy hogyan tudná elkerülni azt, hogy a többiek megtudják a súlyát. Mivel emiatt aggódik a kérdező.
Sok okoska megmondja itt a tutit:))
Rohadtul nem a fogyás itt a lényeg, hanem hogy elég szomorú az hogy valakit ki közösítenék a társai vagy megszégyenítik, csak azért, mert túlsúlyos. Amihez amúgy senkinek semmi köze, de azért meg kell bélyegezni, mert az mindenkinek nagyon megy, már gyerekkorban is.
40: Talán olvasd el a kérdést legfelül!!!!
"Mit csináljak hogy pár kg lemenjen rólam? Tudom hogy víz de nem baj csak pár kg távozzon"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!