Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha napi 1 órát szobabiciklizek...

Ha napi 1 órát szobabiciklizek vagy tornázok, mellette odafigyelek a kajára (cukor,liszt,péksüti,üdítő elhagyásával) tudok fogyni?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 14:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
63%

Nem, ha nem vagy kalóriadeficitben.

Szomorú, hogy 2025-ben is femina.hu szinten van az emberek tudása táplálkozás és életmód terén, a kalóriaszámolásról pedig fogalmuk sincs.

tegnapelőtt 14:22
 2/17 anonim ***** válasza:
60%
Ha több a bevitt kalória, mint amennyit elégetsz, akkor nem fogsz fogyni.
tegnapelőtt 14:24
 3/17 anonim ***** válasza:
33%

1, 2, a kérdező leírja hogy odafigyel az étkezésre. Ha már a fentieket csökkenti, sokkal kevesebb kalóriát fog bevinni és a mozgás is emeli a bevihetö kalória számot.

Tehát igen, ha így teszel kérdező, fogsz fogyni.

tegnapelőtt 16:34
 4/17 anonim ***** válasza:
63%

Sose értettem,aki úgy kezd dIéTáZnI, hogy no liszt,cukor,peksuti,az mi az istenre számít akkor, amikor eléri a kívánt súlyt,vagy csak már elege lesz az önsanyargatásból és visszaáll ezeknek a fogyasztására?

Csatlakozom az előttem szolohoz, hogy siralmas hogy 2025ben még tényleg ott tartunk hogy egyes élelmiszereket kiállítjuk bunosnek,amiknek az elhagyasaban latjak az emberek a nagy új sovány életüket

tegnapelőtt 16:36
 5/17 anonim ***** válasza:
65%
3# a kérdező egy hónapon belül megunja a sanyargatos divat diétájat,elkezd megint kenyeret meg cukros dolgokat enni és sirni
tegnapelőtt 16:38
 6/17 anonim ***** válasza:
79%

"ha így teszel kérdező, fogsz fogyni"

Vagy nem. Amíg nem követi nyomon a kalóriabevitelét mondjuk egy telefonos alkalmazással, addig nem tudhatja.

tegnapelőtt 16:40
 7/17 anonim ***** válasza:
24%
A mozgás felesleges fogyási cél esetében, csak akkor, ha végleg az életed részévé teszed! Égetsz vele kalóriát az tény, de önbecsapás mert, ha nem az életed része, azaz bármikor abba hagyod, ismét gondban leszel! Fogyni kalória deficittel lehet, miként írták, de nem mindegy az étel fajtája sem, és az étkezési időpont sem...
tegnapelőtt 16:55
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

"mozgás felesleges fogyási cél esetében"

Fogyási céllal valóban nem a mozgás az elsődleges, de az egészséges élet alapja a mozgás, ezért vigyázz az ilyen kijelentésekkel!

tegnapelőtt 16:57
 9/17 anonim ***** válasza:
40%

#8:

Jogos, úgy értettem, hogy fogyásért, fogyásig, önbecsapás, persze az egészséges élet feltétele...

tegnapelőtt 17:06
 10/17 A kérdező kommentje:
3as és 8as nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :) kalóriafeficit oké,de nem csak az számít. Szerintem nyilván jobb,egészségesebb pl tojást,zöldséget,teljes kiőrlésű kenyeret enni,mértékkel,mint csipsz,csoki,üdítő. Nem azt mondtam,hogy soha,örökéletemre elfelejtem ezeket,de mértékkel. Életmódváltás lenne acélom,egészségügyi okokból is,plusz rendszeressé tenni a mozgást!
tegnapelőtt 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!