Tegnap elkezdtem szobabiciklizni egy órát tekertem intervallumba de nagyon izomlázam van alig tudok járni. Na most ha én minden nap tekerek egy órát és 1300 kcal körül eszek akkor úgy fogyok úgy értem ha nem hagyok pihenő napot fejlődik az izom? Minden nap ilyen izomlázam lesz?
Fogyáshoz nem intervallum kell meg halálra edzés hanem kalórideficit és pár aerob edzés. Ha mellette még szeretnél erősödni, állóképességet növelni az szuper, de ne mindennap mert csak széthajtod magad, pihenni is kell. Csinálj egy hónapig heti 2 intervallt és 3 könnyebb tekerést, a második hónaptól lehet 3 intervall és 2-3 könnyebb tekerés.
2023. júl. 30. 12:07
3/12 anonim válasza:
Én anno szobabicikliztem napi szinten, és fogytam is, sokat, de nem a szobabiciklizés miatt. Persze, égettem vele kalóriát, de az étkezésemmel kerültem kalóriadeficitbe, a szobabiciklizés csak plusz volt. Amúgy ha tegnap kezdted csak el, akkor nehogy 1 órákat tekerj. Úgy meg fogod utálni a szobabiciklizést, mint a fene. Fokozatosan. Nem baj, ha először csak 15-20 perc megy, majd növeled. Viszont rögtön beleugrani és 1 órát tekerni, nagy hiba. Nem fogod hosszútávon bírni, mert csak így beleugrottál a közepébe. Amúgy az 1300 kevés, főleg mozgás mellé.
2023. júl. 30. 12:23
4/12 anonim válasza:
Lehet, csak elég nehéz lenyelni, de harmadik napra már belejössz.
2023. júl. 30. 18:40
5/12 anonim válasza:
4# Dilis vagy, de feldobtad az estémet:))))
2023. júl. 30. 20:50
6/12 anonim válasza:
Lehet. De ha 155 centinél és 70 kilónál több vagy akkor az 1300 kevés. Amúgy jó.
Hirtelen kehdted el, azért tudsz alig mozogni. Legkozelebb tekerj kevesebbet vsgy alacsonyabb fokozston es csak akkor ha kar elmult az izomlaz. Mivel most kezdtél bele a nullarol, egy darabig lezs.
Viszint az nagyon fontos, hogy elotte melegitsd be es utana nyujtsd le, foleg labakat, hátat.
2023. júl. 31. 07:36
7/12 anonim válasza:
Mindennel lehet fogyni ha figyelsz a kajára még azzal is, ha egész nap fekszel.. ha mozogsz csak plusz segítség.
2023. júl. 31. 09:16
8/12 anonim válasza:
Konkrét a szobabiciklizéstől nem fogysz(amúgy tökre jó kezdésnek), a kalóriadeficit miatt van egyedül súlycsökkenés, ez ennyire egyszerű. Ha ennyire izomlázad van, akkor kevesebbel kellene kezdeni, mert gondolom eddig nem nagyon mozogtál.
Illetve 1300 kalória nem elég egy felnőtt embernek általában, ez kb egy kisgyereknek elég kalória. Szinte biztos, hogy a bmr-od nem ilyen alacsony, annyit meg minimum be kell vinni.
2023. júl. 31. 17:22
9/12 anonim válasza:
Jó edzésnek, de megfelelő étkezés is kell hozzá a fogyáshoz.
Az 1300 kalória hosszú távon túlzásnak tűnik (túl kevés), de egyénfüggő...
2023. aug. 1. 21:21
10/12 anonim válasza:
Értsétek már meg, hogyha egy 15X vagy 16Xcm nőről van szó akinek kevés feleslege van, annak nem kevés az 1300 kcal
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!