Lehet fogyni szobabiciklivel?
Figyelt kérdés
Tegnap elkezdtem szobabiciklizni egy órát tekertem intervallumba de nagyon izomlázam van alig tudok járni. Na most ha én minden nap tekerek egy órát és 1300 kcal körül eszek akkor úgy fogyok úgy értem ha nem hagyok pihenő napot fejlődik az izom? Minden nap ilyen izomlázam lesz?2023. júl. 30. 09:20
11/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok fogytam a szobabiciklitől. 163 cm vagyok 68 kiló voltam multhet szombaton ma pedig 65,7. 1400 kcalt eszek naponta egy órát tekerek viszont fáj a térdem tőle. De ha kevesebbet tekernék úgyis fogynék vagy már megszokta a szervezet?
2023. aug. 3. 09:31
12/12 anonim válasza:
Nincs ilyen, hogy már megszokta. Tekerj kevesebbet az egészséged érdekében, az az elsődleges. Kalóriát így is fogsz égetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!