Hétfőn méretkezés a suliba és nagyon félek hogy kinevetnek a többiek! Mit csináljak hogy pár kg lemenjen rólam? Tudom hogy víz de nem baj csak pár kg távozzon
Én általánosban azért aggódtam, mert olyan sovány voltam, hogy a háj mérésnél is csak a bőröm tudták összehúzni. :D
Mikor mérlegre álltunk, a lányok mindenkit körülálltak, és bár egy igazi rohadt bunkó osztály volt, de ott mindenki nevetgélt, és minden dundi menő csaj mondta, hogy bárcsak adhatnának nekem pár kg-t, és ők is meg én is jobban néznék ki. :D Vicces volt, aranyosak voltak, ott senki nem vetett meg senkit a súlya miatt, növő korban voltunk, tiszta menő volt ott a duci csaj is meg mindenki, én meg olyan voltam egy vasaló, és nekem volt önértékelési zavarom, nem a súlyosabbaknak. :D Viseld a súlyod büszkén, semmit nem jelent a súly, én általánosban az se tudtam mi normális meg mi nem, nem vetettük össze a súlyunkat egymáséval, nem jegyzeteltünk h aztán egymást genyózzuk. A fiúknak meg semmit nem mondtunk el. Úgyis látni a másik alkatát, nem a kg-n fog múlni, hogy szeretnek vagy megvetnek. Ha vannak barátaid, majd jól megvédenek. :D De azért drukkolok, hogy 1-2 kg-t le tudj faragni, de nemtom mennyivel vagy tőle előrébb. Lehet, hogy félsz, és nem is érdekel senkit majd, több energiát fektetsz bele, mint kellene, és lehet sokan örülnének, ha úgy néznének ki, mint Te. Egyet se aggódj, hamar túl leszel rajta, és még előtted az élet, ráérsz bomba formába kerülni, növő korban vagy. :D
Szia. Szerintem mond azt az orvosnak, hogy lázad volt, hasmenésed meg ilyenek, szóval, hogy két hétig(karantén) ne mehess suliba. Két hét alatt én anno 8kg-ot leadtam, de minimum 5 tuti lemegy, ami azért számít. Csirkesalátán éltem 2 hetet. Csirkemell és nyers zöldségek, kevés olívaolaj. Persze ebből sem sok. És csak vizet ittam. Plusz ráfoghatod, hogy a betegség miatt fogytál le.
De utána fokozatosan kezdj majd többet enni és sportolni valamit, hogy ne hízd vissza.
30: ne mondd nekem, hogy nem is látszott rajtad a túlsúly, csak a méricskélés után döbbentek rá az osztálytársak, hogy hány kiló is vagy....
Ez egész egyszerűen lehetetlen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!