Régen nem szerettem enni most meg néha falasrohamaim is vannak miért?
4 évig volt egy párkapcsolatom akkor volt hogy egyáltalán vagy csak ritkán voltam éhes volt hogy ettem és hányingerem volt utána.Szakítás után pár évvel jött ez,hogy megszerettem az ízeket,az evést és van hogy akkor is eszem amikor nem vagyok éhes
És sokszor kívánom azt hogy bár ne lennék éhes úgy mint régen és szép 45 kilós lennék mint annak idején.Most meg vagyok 52-53..és sportoltam akkor is és most is.
Azt a srácot vágd ki azonnall.
Amit érzel az pedig kezdeti étkezési zavar.
160 centi a kis törpe és még neked pofáz? 52 kilósan hogy lennél már nehéz!?!?
Lehet hogy mondjuk az arányok nem tökéletesek, de azt nem evéssel hanem edzéssel lehet javítani, de ezt a pasit küld el melegebb éghajlatra!
A srácot küldd el a kisebbségi komplexusával melegebb éghajlatra. Csak mert ő gyenge, te nem leszel nehéz... Nagyon nem jó jel, hogy már a legelején le akarja húzni az önbizalmadat.
45 kiló akkor van rendben ehhez a magassághoz, ha tini vagy, vagy alapvetően "ilyen alkat" (keskenyebb csontozatú, gyorsabb anyagcseréjű... stb). Az 52 kiló teljesen normális súly ehhez a magassághoz, pláne, ha sportolsz is. Hasonló alkat vagyok én is, csak 157 centi, télen 52-53 kiló, nyáron 49-50 (nyaranta szeretek eljárni pluszban futni, illetve olyankor jobban kívánom a nyers zöldségeket, mint télen), szintén rendszeresen sportolok. Szóval saját magamból kiindulva, nem hiszem, hogy gond lenne az alakoddal.
Az, hogy anno nem kívántad az ételt annyira, annak sok oka lehet. Lehet stresszesebb vagy, vagy pont akkor voltál (egyes emberek többet, mások kevesebbet esznek stresszes időszakokban), lehet az ételek minősége változott, amiket eszel, és most több étel kell, hogy találkozzon valamilyen igényeddel (vitamin, fehérje, ásványi anyag... stb), lehet hogy akkoriban fiatal voltál (nem írtál kort), tiniként én is 45 kiló voltam, 25 felett viszont 50 körülire állt be a súlyom, főleg, mert akkor kezdtem komolyabban edzeni.
Érzelmi evő lettél
Az érzelmeidet, mentalitasod tedd elsőnek rendbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!