Rájöttél már, hogy mikor vagy mitől lesz falásrohamod?
Tegnap durván beütött, de már hajnalban felébredtem , hogy éhes vagyok és nyügös, elkezdtem enni és nem tudtam abbahagyni estig, rémes volt.
Ma semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
A kora evésre gyanakszom, mert ha rendesen reggelizem, főleg ha zabkása féléket, akkor rámtört már máskor is ez.
Egyértelműen hiányzik az életedből valami
és ezzel próbálod pótolni.
Keress egy hobbit és egyből máshogy fogod látni a világot.
Én most rájöttem egy okra. Ha szokatlanul éhes vagyok délelőtt, de próbálok kitartani és csak a szokásos mennyiséget enni, akkor főzés közben garantáltan bezabálok (babával vagyok otthon, minden nap 11 körül főzök).
Megpróbálok majd ilyenkor enni néhány korpás kekszet meg joghurtot, hogy a teljes borulást elkerüljem. Hogy a szokatlan éhséget mi okozza, azt nem tudom, de igazából nem is fontos, mert havi 1-2 alkalomról van szó.
Stresszevő vagyok,
ha feszültséget érzek sokszor üvöltve zabálok.
8
:D Remélem ez csak egy kis irónia, de amúgy azt hiszem mindannyian zokogunk belül amikor tömjük magunkat elkeseredve.
Szerintem ez nem megmagyarázható. Jól eszem, kiegyensúlyozott vagyok, nincsenek lelki problémáin, jó életem van mégis jön a falásroham.
Semmi igazi összefüggést nem látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!