Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rájöttél már, hogy mikor vagy...

Rájöttél már, hogy mikor vagy mitől lesz falásrohamod?

Figyelt kérdés

Tegnap durván beütött, de már hajnalban felébredtem , hogy éhes vagyok és nyügös, elkezdtem enni és nem tudtam abbahagyni estig, rémes volt.

Ma semmi ilyesmit nem tapasztaltam.

A kora evésre gyanakszom, mert ha rendesen reggelizem, főleg ha zabkása féléket, akkor rámtört már máskor is ez.

2023. jún. 8. 16:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
79%

Egyértelműen hiányzik az életedből valami

és ezzel próbálod pótolni.

Keress egy hobbit és egyből máshogy fogod látni a világot.

2023. jún. 8. 16:22
 2/18 anonim ***** válasza:
90%

Én most rájöttem egy okra. Ha szokatlanul éhes vagyok délelőtt, de próbálok kitartani és csak a szokásos mennyiséget enni, akkor főzés közben garantáltan bezabálok (babával vagyok otthon, minden nap 11 körül főzök).

Megpróbálok majd ilyenkor enni néhány korpás kekszet meg joghurtot, hogy a teljes borulást elkerüljem. Hogy a szokatlan éhséget mi okozza, azt nem tudom, de igazából nem is fontos, mert havi 1-2 alkalomról van szó.

2023. jún. 8. 17:10
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha kimaradt egy étkezés. Akkor szaladt el a ló. Így erre mindig figyelek, mindig van nálam valami. Olyan tevékenység nincs, ami fontosabb ennél, mert nagyon túlsúlyosan kezdtem. Most már hogy rendszeresen egészségeset eszek, mennek le a kilók.
2023. jún. 8. 18:04
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Velem akkor volt/van, ha ideges vagyok, szomorú, vagy izgulok versenyek előtt. Meg néha ha nagyon egyedül érzem magam hétközben (nem ott járok iskolába ahol lakom és azok is csak kéthetente mehetnek haza akik nem koleszosok, hanem lakást bérelnek vagy egyesületi lakásban laknak, én az előbbi csoportba tartozom, szóval amikor tesómnak nem kell sportügyben jönnie, akkor egyedül szoktam lenni)
2023. jún. 8. 18:58
 5/18 anonim ***** válasza:
85%
Nem megfelelő táplálkozás/elhagyott étkezések. Nem szabad magad kiéheztetni.
2023. jún. 8. 19:00
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Idegalapon
2023. jún. 8. 20:40
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
ha sokat , nagyot vacsorazok fura modon masnap ehesebb vagyok :-D nemtudom miert.
2023. jún. 8. 21:14
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Stresszevő vagyok,

ha feszültséget érzek sokszor üvöltve zabálok.

2023. jún. 8. 21:21
 9/18 A kérdező kommentje:

8

:D Remélem ez csak egy kis irónia, de amúgy azt hiszem mindannyian zokogunk belül amikor tömjük magunkat elkeseredve.

2023. jún. 8. 21:29
 10/18 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem ez nem megmagyarázható. Jól eszem, kiegyensúlyozott vagyok, nincsenek lelki problémáin, jó életem van mégis jön a falásroham.

Semmi igazi összefüggést nem látok.

2023. jún. 8. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!