Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rájöttél már, hogy mikor vagy...

Rájöttél már, hogy mikor vagy mitől lesz falásrohamod?

Figyelt kérdés

Tegnap durván beütött, de már hajnalban felébredtem , hogy éhes vagyok és nyügös, elkezdtem enni és nem tudtam abbahagyni estig, rémes volt.

Ma semmi ilyesmit nem tapasztaltam.

A kora evésre gyanakszom, mert ha rendesen reggelizem, főleg ha zabkása féléket, akkor rámtört már máskor is ez.

2023. jún. 8. 16:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
44%
Rá! Egyértelműen. Mikor kihozzák a pizzámat 😋♥️
2023. jún. 8. 21:53
 12/18 anonim ***** válasza:
26%
11. A vásári kutyát nem érdekli mit pörögsz itt hetek óta.
2023. jún. 8. 21:56
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem akkor, miután egészségesen eszem :D
2023. jún. 8. 23:22
 14/18 anonim válasza:
95%
mikor menstruálok
2023. jún. 9. 06:23
 15/18 anonim ***** válasza:
79%

Amikor kimarad egy étkezés - épp ezért nagyon ügyelek, hogy meglegyen a napi 3 fő és 2 kisebb kajálásom.

Igen, anorexiás majd bulimiás voltam, szóval ez a rendszer számomra alap.

2023. jún. 9. 13:27
 16/18 NTBS ***** válasza:
68%
Depresszió.
2023. jún. 9. 16:25
 17/18 anonim ***** válasza:

Utóbbi pár hónapban peteéréskor.

Nincs párom, gondolom, hogy a szeretet- és szexhiányt ezzel pótolom. :D

2023. jún. 10. 17:49
 18/18 CsakAKommenteketJöttemOlvasni ***** válasza:

Nekem jelenleg az alvászavar váltja ki. Ma pl reggeliztem hullafáradtan, aztán tanultam, lefeküdtem, majd tusolni akartam ilyen 10 körül, de csak úgy tudtam felkelni, ha bevágok 1tábla csokit fehérjeshake-el, mert kellett a cukor az agyamnak.

Egyébként hangulatzavar, ettörtség, emberi kapcsolatok hiánya, krízisek, anyagi gondok, esős időjárás, kialvatlanság, túledzés, menzesz, kamayzodás, hormonproblémák, stressz, szerelmi bánat, mozgáshiány, unalom, rost/vitaminszegény étrend, cukros étrend, rendszertelen étrend, egyhangú étrend, otthon tárolt nasik látványa váltott már ki nálam olyan falásrohamokat, hogy fájdalmas lenne leírni.

Kicsit egészségesebben eszem és lemondtam a stresszelésről. Így már kicsit konszolidálódott az étvágyam:)

2023. nov. 16. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!