Rájöttél már, hogy mikor vagy mitől lesz falásrohamod?
Tegnap durván beütött, de már hajnalban felébredtem , hogy éhes vagyok és nyügös, elkezdtem enni és nem tudtam abbahagyni estig, rémes volt.
Ma semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
A kora evésre gyanakszom, mert ha rendesen reggelizem, főleg ha zabkása féléket, akkor rámtört már máskor is ez.
Amikor kimarad egy étkezés - épp ezért nagyon ügyelek, hogy meglegyen a napi 3 fő és 2 kisebb kajálásom.
Igen, anorexiás majd bulimiás voltam, szóval ez a rendszer számomra alap.
Utóbbi pár hónapban peteéréskor.
Nincs párom, gondolom, hogy a szeretet- és szexhiányt ezzel pótolom. :D
Nekem jelenleg az alvászavar váltja ki. Ma pl reggeliztem hullafáradtan, aztán tanultam, lefeküdtem, majd tusolni akartam ilyen 10 körül, de csak úgy tudtam felkelni, ha bevágok 1tábla csokit fehérjeshake-el, mert kellett a cukor az agyamnak.
Egyébként hangulatzavar, ettörtség, emberi kapcsolatok hiánya, krízisek, anyagi gondok, esős időjárás, kialvatlanság, túledzés, menzesz, kamayzodás, hormonproblémák, stressz, szerelmi bánat, mozgáshiány, unalom, rost/vitaminszegény étrend, cukros étrend, rendszertelen étrend, egyhangú étrend, otthon tárolt nasik látványa váltott már ki nálam olyan falásrohamokat, hogy fájdalmas lenne leírni.
Kicsit egészségesebben eszem és lemondtam a stresszelésről. Így már kicsit konszolidálódott az étvágyam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!