Hogyan fogyhatnék ha gyógyszert szedek(pszichiátriai)és mellé falásrohamaim is vannak?
Nyugodtan lehetne falásrohamod zöldségre és sovány húsra.
De egyébként úgy látom, minden hibás, csak te nem.
Kimásolok pár szót:
Küszködök, nem ment, nem hiszem hogy mehetne, folyamatosan csak ennék.
Én is szedtem ilyesmi gyógyszert (4 félét), valóban nehezebb vele fogyni, de azt kellene megérteni, hogy nem létezik olyan gyógyszer, ami kalóriát termel a semmiből. Kémiai paradoxon. Ha neked 2.000 kalória kell a szintentartáshoz, nem létezik olyan készítmény, hogy ha te 1.500-at eszel, akkor nem fogysz.
Mindenről szó esett, csak arról nem, mit eszel. Lefogadom, nem levessel, főzelékkel, és roston hússal lenne tele.
Egy jókora akaraterő kell(ene) hozzá, és az csak kicsit nehezíti, hogy gyógyszert szedsz.
Ne kívánd az anorexiát, van a családomban, iszonyú betegség.
Lehet nem megfelelőek a gyógyszereid, ha mentálisan rendben lennél, nem "kellene" tömd magad.
5
Ne mondj már hülyeséget. A falásroham soha nem húsra és zöldségre van. És mindig oka van. Amit kikell deríteni mi okozza és csak utána tudod kezelni. Az akaraterő falásrohamkor nem játszik. Biztos nem volt még neked, mert akkor nem beszélnél össze vissza.
Kérdező, 50 kiló feleslegnél kivizsgáltatnám magam. Nekem is voltak falásrohamaim és cukrosat, szénhidrátot akart a szervezetem. Voltam cukorterhelésen és ki is derült az inzulinrezisztencia. Azóta annak megfelelően diétázok. Megszűntek a falásrohamaim. Nem is hittem volna.
7: 10-ből 9 ember falásrohammal magyarázza a nagyon gyenge akaraterejét.
Azóta annak megfelelően diétázok. Megszűntek a falásrohamaim.
Na, szóval ha olyanokat enne, amiket írtam, megszűnne, ugye?
Ki is ír hülyeségeket és ki fikáz másokat úgy, hogy egyik szavával üti a másikat?
Édes jók, én pont azért írtam, hogy sosem voltam rákattanva az édességre, mert nem , de volt egy gyógyszer ( antidepresszáns) amitől iszonyat elkezdtem édességet zabálni, igen este is képes voltam lemenni és venni, és bezabálni, ha egy gyógyszer így hat akkor b.szhatod az akaraterőt,
Jeleztem a dokinak, ,mást írt fel
8
Egy igazi falásrohamban nincs olyan hogy akaraterő. Bármit is mondasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!