Mennyi ideig nem káros egyhuzamban ugyan azt enni, ha szedek jó multivitamint?
Nehezemre esik, hogy változatos legyen a diétás étrendem úgy, hogy a makrók is megfelelő mennyiségben meglegyenek. Arra gondoltam, hogy könnyebb lenne minden nap ugyan azt enni, amit már jól kiszámoltam. 85-90%ban "tiszta" kaja lenne az egész napra, zöldséget vagy gyümölcsöt minden étkezés tartalmaz, és finomak, gyorsak és olcsók.
Volt már pár próbálkozásom a kaja napok előre megtervezésével, de a legtöbb nagyon macerás lett, volt ami nem is ízlett.
Ezért gondoltam arra, hogy szépen leegyszerűsítve minden nap ugyan azt enném, mellette szednék megfelelő multivitamint.
Ezt meddig lehet húzni, amíg még nincs káros hatása?
Mondjuk, hogy nem zavar, ha megunom a kajákat. (Egy idő után úgyis változtatgatnék rajta apróbbakat, csak nem tudom, hogy érdemes-e ebbe így belekezdeni)
Tudni kéne, mi az amit minden nap ennél. A tengeri hal valóban hiba lenne, de pl. csirke-rizs-brokkoli (vagy bármilyen párolt zöldség), szerintem járható út.
Nekem pont az a bajom hogy utálom ha monoton az étrendem, "kívánós" vagyok. De ha neked ez nem gond, szerintem tudod így csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!