Refluxos vagyok. Éjszaka sokszor arra ebredek hogy kohogok de nem jon fel sav, szedek vernyomas csokkentot lehet attol is kohogni?
Figyelt kérdés
Ejszakai kohoges2022. ápr. 19. 07:32
1/8 anonim válasza:
Elofordulhat hogy fel nem jon viszont a nyelocsobe valamennyire eljut es marja. Probald ki azt hogy kicsit felparnazod a fejed.
2/8 anonim válasza:
Refluxnál nem mindig van gyomortáji probléma érzése, se savas íz, marás; nagyon gyakori, hogy csak sima köhögés, torokfájás kíséri.
3/8 anonim válasza:
Én Gelbra-t szedek, ez egy savlekötő gyógyszer, kicsit segít.
4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.
Utolso te is kohogsz ejjel es arra szeded?
2022. ápr. 19. 10:02
5/8 anonim válasza:
A lefekvés előtt 3-4 órával már nem ajánlott enni.
6/8 anonim válasza:
Legyen magasabban a fejed.
Apukámnak volt ilyen, mint neked. Magasabb párnára váltott és megszűnt neki a probléma.
7/8 anonim válasza:
Próbáld ki a Salvus vizet. Én is savas vagyok de nem szedek rá gyógyszert. Pár hónapig napi 2 szer ittam de most már napi 1 dl iszok vacsora előtt kb 1 órával, de közben is meg lehet inni kortyonként. Fura íze van a döglött halhoz szokták hasonlítani, de ha kicsit lehűtöd nem annyira érződik hidegen. Nekem nagyon bevált, igaz én nem köhögtem hanem sokszor telítettnek éreztem a gyomrom, kicsit égett is meg hányingerem volt.
8/8 anonim válasza:
3#-as vagyok. Én éjjel nem kelek fel erre, csak ritkán. Viszont nappal köhögök kb. 40 éve. Gelbra-val kicsit kevesebbet, kevésbé görcsösen. De tán majd most a pszichoterápia (EMDR) megszabadít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!