Mit lehet tenni stressz evés, falásroham ellen?
Szeretnék lefogyni, már régóta, pár napig szepen tartom az étrendet, nem vonok meg semmit magamtól, igyekszem figyelni a mennyiségre.
Viszont múlt hét óta folyamatosan stresszeltetnek a munkahelyemen, kapkodva kell a lemaradásokat intézni mások után, a felettesem ingerült, ideges, rám teszi teljesen a nyomást. Emiatt a héten kétszer is, ahogy hazaértem, nem érdekelt semmi, sem a családi szeretet, sem a beszélgetés, rögtön leültem, és az otthoni édességkészlet nagy részét betoltam. Nem egy részletben, tartottam szünetet, azt mondogatva, hogy ennyi elég most már, de 10 perc múlva csak kerestem még csokoládét. Utána meg persze baromi nagy bűntudatom lett, lelkiismeret furdalás gyötört. Ti mit szoktatok ilyenkor csinálni, amikor azt érzitek, hogy most akkora stressz van, hogy csak a bekajálás segít? Hogyan tudnám megelőzni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!