Mit gondoltok Tiian (Lifetilt) Tomi új semmi sallang diétájáról?
Figyelt kérdés
Van aki megvette? Ahogy láttam a kommentekből szinte ugyanaz mint 2020-ba a közös fogyás csomagba. Csak egy két alapanyag változott meg és egy hétig minden nap ugyanazt kell enni.tegnap 08:36
1/4 anonim válasza:
Hát figyelj, kalóriaszámolással és sporttal ingyen lefogyhat bárki, felesleges ilyen divatsz.rokat megvenni. Minden ilyen diéta csak a pénzről szól. Közben meg tök egyszerű lefogyni, nincs titok, legyél deficitben, mozogj és akkor lefogysz.
2/4 A kérdező kommentje:
Én így fogytam le 53 kgt. Kalória deficit és sport.
Katasztrófa turistaskodni járok oda 😂 régen én is vettem pár ilyet, szedtem a bogyókat. Aztán rájöttem, hogy nem ettől fogyok. Ráadásul minden túl van árazva 3x áron.
tegnap 08:58
3/4 anonim válasza:
Minden ilyen fizetős celeb programról azt gondolom, hogy lehúzás. Sport, normális diéta, ez segít nekem.
4/4 anonim válasza:
Vagy 3 évig néztem a csoportban,ahogy Olgi lefogy vmi beton sanyargatós diétával,majd mikor normálisan eszik egybőo,brutál hízni kezd, majd észbe kap, megint fehérje poron él pár hétig, újra bombanő, majd ismét vissza.... Tomi dettó, ahogy elkezdték a mindennapokat élni,egyből kapkodták visszaca kilókat. Ez szétszedi a szervezetet, ennek nincs értelme.
Azon a pénzen menj egy normális dietetikushoz aki összeállít neked egy személyre szabott étrendet,ha erre vágysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!