Hétfőn méretkezés a suliba és nagyon félek hogy kinevetnek a többiek! Mit csináljak hogy pár kg lemenjen rólam? Tudom hogy víz de nem baj csak pár kg távozzon
Én nem foglalkoznék velük. Fogalmam sincs milyen iskolába jársz, de nem értem, miért tudnák meg a fiúk, hogy hány kiló vagy. Minket sosem mindenki előtt mértek pontosan emiatt a szekálódás miatt, meg mert senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki mennyi kiló, hacsak ő maga el nem mondja.
DE, hogy válaszoljak is rendesen:
Abból ítélve, hogy iskolába mehetsz, akkor még általános iskolás vagy, szóval nem igazán javasolnék vízhajtót (gyógyszert), viszont vízhajtó hatású növényeket fogyaszthatsz. Ilyen pl.: az uborka, petrezselyem, zöldbab, karfiol, zeller, gyömbér tea, zöld tea, stb. De ez nem lesz hosszantartó, mert a víz az gyorsan visszajön majd.
Aki ettől fél, annak szakember kell.
Gyakori kérdéseken divat a testképzavart könnyen venni, de aki fél attól, hogy a többiek megtudják, mi a súlya, az mentálisan nem érett eléggé.
Aki 3 nap alatt akár fogyni, az elmebeteg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!