65kg-ról 50-55-re szeretnék lefogyni, ugye fogok fogyni arcból is még? Olyan kalács képem van még mindig. Egyébként tavaly 90-ről 65-re fogytam és akkor látványosan fogytam arcból is, remélem még fog onnan lemenni. 29L
Figyelt kérdés
ma 17:53
1/4 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy 165cm magas vagyok, nem tudom mennyire számít.
ma 17:54
2/4 anonim válasza:
Így sem kellene fogynod, mert tök oké a súlyod...
3/4 anonim válasza:
Nem tudjuk megmondani, hogy honnan fogsz fogyni, és te sem tudod befolyásolni. Az arcod formája függ a koponyád formájától is, így vekonyan is lehet “kalácsképed”, de egyébként a kerek arc is lehet szép, abszolút tb ezen múlik. 50 kg esetedben már kevés, ne vidd ennyire túlzásba. Nagyon szép eredmény, amit eddig elértél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!