Miért van ennyi elhízott korombeli lány?
Én sose éreztem úgy, hogy túl sokat ennék.
Már általánosban én 1 szendvicset vittem, barátnőm 3-4et és kérdezte hogy nem halok éhen? Szerintetek ki volt kövér?
Nagynéném amikor náluk voltam egy komolett tálcát hozott reggelire kb 4 szelet kenyérrel. Otthon sose készült ennyi. Szerintetek én vagy unokatesóm volt kövér?
Persze hogy én.
Megeszek néha én is egy hambit vagy pizzát, de nem erzem úgy, hogy annyival többet ennék mint egy vékony ember.
Amikor 50 kilós barátnőm mondja, hogy "hát már nekem is oda kell figyelnem" amikor nem hogy hambit, de egy hatalmas pogácsából készült hambit fal. Hát.... nevetséges.
Elkezdtem fogyózni. 1200 kcal, mozgás. De megállt 1 hónapja. Erre a válsz, hogy éljek salátán meg sült húson. Ezt a minimumot is csökkentsem.
Na ilyenkor jutok arra, hogy marhára nem éri meg.
Akkor
"Hanem vékonynak nevezni egy lányt aki közelebb van a túlsúlyhoz, mint a tényleges vékony testalkathoz az szomorú."
30-as, ha az a lány is felvenne egy köldökig érő, alakformáló legginst, pózba vágná magát, majd befeszítené az izmait, baromira hasonlítana az ideálisnak mondott lányhoz. A testtartás baromi sokat számít.
Vékony nem a sovány szinonimája, az a lány azért elég távol van az elhízottságtól.
"Mindenki tudja, hogy hazugság. Minden pasi a formás, karcsú nőkre veri."
Ebben tévedsz kérdező, nem mindenki ideálja olyan, mint a tiéd. Vannak országok, ahol erőszakkal tömik a lányokat, mert ez a szépségideál ott, a pasiknak a jó kövér nő kell.
A világon mindenhol vannak olyanok, akik a telt vagy akár a nagyon kövér csajokra buknak. Vannak az ún. etetők, akik azt szeretik, ha etethetik a másikat, netes verzió is van, ami nagyon jól pörög, sok pénz cserél gazdát rajtuk.
Sok olyan eset is van, amikor a társ gátolja a fogyni vágyót, mivel neki a zsíros lányok jönnek be. Nagynénémnél néztünk olyan fogyis realitit, amiben a férj épp azért vált el, mert a feleség fogyni kezdett, s őt csak az erősen túlsúlyos nők tudták szexuális izgalomba hozni.
"30-as, ha az a lány is felvenne egy köldökig érő, alakformáló legginst, pózba vágná magát, majd befeszítené az izmait, baromira hasonlítana az ideálisnak mondott lányhoz. A testtartás baromi sokat számít." És mit számít ez? Attól még a való életben nem vékony.
Nem, nincs távolt az elhízottságtól, ha elhízottság alatt egészségügy túlsúlyt értünk. Néhány kg-ra van, bármilyen hihetetlen ez a magyaroknak. Akiket általában gebéznek nekik van a legegészségesebb testzsírszázalékuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!